![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω έναν πελάτη και φίλο από διπλανό χωριό που ψωνίζει μόνο σε μικρά μπακάλικα και Σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, όταν σε συζήτηση που είχαμε των ρώτησα γιατί το κάνει μιας και τα πληρώνει ποιο ακριβά (είχε γίνει και ένα θέμα με την γυναίκα του γιατί της απαγορεύει δια ροπάλου να πάει σε μεγάλες αλυσίδες παρόλο που το έχει το μαρούλι…) μου είπε το κουφό….αλλά καλό….
Όταν ήμουν νέος (τώρα είναι 68) και δεν είχαμε χρήμα, και ήμασταν και 4 αδέρφια φαγανά μόνο ο μπακάλης μου έδινε τσάμπα και τα έγραφε στο τεφτέρι και μεγάλωσα εγώ αλλά και τα τρία μου παιδιά. Από τους άλλους ούτε νερό δεν παίρνεις με τεφτέρι και ας πεθαίνεις…. Εμείς του κολλάμε και γελάμε….αλλά τελικά έχει το δίκιο του…. Ωραίο ποστ…:sm5: Μακριά από αλυσίδες Σούπερ μάρκετ! Last edited by KRASOPATERAS; 24-09-2011 at 21:46. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσφορά προϊόντων με ειδικές τιμές σε ανέργους | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 09-05-2011 23:39 |
Πολύ νωρίτερα απ' οτι περιμέναμε η υπαγωγή προϊόντων σε μεγαλύτερο ΦΠΑ! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 29 | 21-08-2010 17:15 |
Ελληνική πρωτιά στις αυξήσεις τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 04-03-2010 09:39 |
Περί αμερικανικής ευφυΐας το ανάγνωσμα.... | MARK | Χιούμορ | 6 | 15-02-2010 22:51 |
Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE... | essel | Ελλάδα | 9 | 11-11-2009 02:42 |