![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Και εκει που γυρναμε απο Μουζακι εχτες το βραδυ....εχοντας τον Fatsa μπροστα μου στην Εθνικη....ακουω ενα ντοινγκ μεταλικο ηχο!
Λεω οκ ο Fatsas με λυθοβολισε και εσκασε στους λαιμους...αν και ενιωθα και ενα τσουξιμο στο καλαμι μου αλλα δεν γαμ... το καλαμι...τον λαιμο σκεφτομουνα μην εκανε βαθουλωμα ![]() Φτανω σπιτι, παω να κλειδωσω το τιμονι, και κανοντας οπως παντα την αναποδη κινηση να δω οτι εχει κλειδωσει....το τιμονι αερας γυρναγε! και μενω κοκαλο! πιανω την κλειδαρια...στον αερα ολη! πεφτω απο κατω να δω τι παιζει...και ανακαλυπτω οτι η μια απ τις δυο βιδες που κραταει την κλειδαρια εχει κανει φτερα και προφανος ειναι αυτη που ακουσα στο δρομο, και η δευτερη κρεμμεται ενω κρατιεται απο κανα-δυο σπειρες... και ρωταει ο καλιτεχνης.... ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ? ![]() ή λυσανε απο κραδασμους?αλλα λυσανε?Ελεος.... εχει παθει κανενας τιποτα παρομοιο? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ντόιγκ όχι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις δικιο...μαλλον ηταν γκλινκ!
![]() αλλα ρε γμτ...σε τετοιο σημειο, που ουσιαστικα κρατανε το τιμονι κλειδωμενο, ειναι και upside-down...και δεν εχουν λιγο ασφαλιστικο σπειρωματων Locktight? Δηλαδη ο καθενας...παει λυνει δυο βιδες, ξεξκλειδωνει το τιμονι, και κυριος την φορτωνει την μηχανη.... ελεος... τουλαχιστον θες να την παρεις....κανε και λιγο σαματα να σπασεις την κλειδαρια μπας και σε παρει κανενας χαμπαρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην τα διαβαζει αυτα ρε παιδια ο georgep!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίρνω κατσαβίδι, Lockite, φραπεδιά και κατεβαίνω πεζοδρόμιο!!
(κάτω από το σπίτι που την έχω παρκαρισμένη εννοώ, ΟΧΙ το άλλο!!) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ας εχει να πει και κατι μωρε...πως θα γινει λιγο σαματας? Ελα ριξε και το μηνυμα 3000 εδω! Απόσπασμα:
Εννοιτε...!
και σε παιζω και ενα μονακι στον Προφυρα μολις τελειωσεις!! ![]() ![]() υγ.εξω αφηνεις και την καινουργια? ![]() ![]() ![]() Last edited by giamil; 03-10-2011 at 17:46. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συνεπώς, μάλλον δεν θα πάρω ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα να την ανεβάζω στο σαλόνι αλλά δεν χωράει στο ασανσέρ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παρκινγκ ρε μαν!
Το μωρο εξω? θα κρυωσει! ![]() ![]() Φερτην στο παρκινγκ που την εχω κι εγω να τα λενε τα βραδυα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα… χύμα στον δρόμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βγεις με την ποδηλατάρα καμιά βόλτα δεν περνάς και από εδώ να μου δείξεις ποια βίδα είναι μην ξεμοντάρω κανένα ψαλίδι!!!
Είδα ότι απάντησε και ο Χρήστος, συνεπώς μιας και ποδηλατείτε και οι δύο στην Πειραϊκή ισχύει και για τους δύο η πρόσκληση!! Last edited by Translatoras; 03-10-2011 at 18:08. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βρέθηκε το χάπι που εξαφανίζει τη μέθη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 11 | 02-10-2011 21:52 |
Ασθενής υποστηρίζει πως γιατρεύτηκε από το AIDS | SenseiG | Υγεία | 4 | 18-05-2011 13:19 |
Εγχειρίστηκε ο Πεδρόσα............ | gsmaniac | Αγώνες | 5 | 04-10-2010 17:33 |
Ματαιώθηκε η προσπάθεια τέλεσης λειτουργίας στην Αγία Σοφία | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 01-10-2010 07:18 |
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τη Σταντάρ στο ΟΑΚΑ κ θα πάει στη Λιέγη για το θαύμα | pirate | Αθλητισμός | 31 | 13-03-2010 12:14 |