![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συνεπώς, μάλλον δεν θα πάρω ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα να την ανεβάζω στο σαλόνι αλλά δεν χωράει στο ασανσέρ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παρκινγκ ρε μαν!
Το μωρο εξω? θα κρυωσει! ![]() ![]() Φερτην στο παρκινγκ που την εχω κι εγω να τα λενε τα βραδυα! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βγεις με την ποδηλατάρα καμιά βόλτα δεν περνάς και από εδώ να μου δείξεις ποια βίδα είναι μην ξεμοντάρω κανένα ψαλίδι!!!
Είδα ότι απάντησε και ο Χρήστος, συνεπώς μιας και ποδηλατείτε και οι δύο στην Πειραϊκή ισχύει και για τους δύο η πρόσκληση!! Last edited by Translatoras; 03-10-2011 at 18:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξεκιναω εντος ολιγου!
Θα κατεβεις να σου δειξω η να σου σημειωσω με σπρεϊ ποιες ειναι να τις δεις? ![]() πληροφοριακος αν βαριεσαι να κατεβεις...αν βαλεις το χερι σου απ την κατω μερια της κλειδαριας δεξια κι αριστερα θα πιασεις τα κεφαλια απο 2 8αρες τροξ...ε αυτες ειναι! |
|
|||
|
|||
![]()
Κατεβαίνω να κάνω και τσιγάρο.
Αν δεν θυμάσαι...Ουζερί Σαμαριά, στο 180. (Βλέπω να μας ξεφωνίζουν έτσι που τα γράφω ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα… χύμα στον δρόμο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα… χύμα στον δρόμο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επί του θέματος.... Δηλαδή για να καταλάβω οι βίδες χαλάρωσαν απο τους κραδασμούς και αυτό προβλέπεται? Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν πρέπει να το βάλω κι αυτό στο αεροπορικό check list πρέπει να προσθέσω σελίδα και είναι ξενέρωμα!.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνε μικρότερο το μέγεθος των γραμμάτων ή Μεγαλύτερο, για να έχεις πράμα και από την άλλη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βρέθηκε το χάπι που εξαφανίζει τη μέθη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 11 | 02-10-2011 21:52 |
Ασθενής υποστηρίζει πως γιατρεύτηκε από το AIDS | SenseiG | Υγεία | 4 | 18-05-2011 13:19 |
Εγχειρίστηκε ο Πεδρόσα............ | gsmaniac | Αγώνες | 5 | 04-10-2010 17:33 |
Ματαιώθηκε η προσπάθεια τέλεσης λειτουργίας στην Αγία Σοφία | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 01-10-2010 07:18 |
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τη Σταντάρ στο ΟΑΚΑ κ θα πάει στη Λιέγη για το θαύμα | pirate | Αθλητισμός | 31 | 13-03-2010 12:14 |