GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 06-10-2011, 20:25
pkaran Ο/Η pkaran βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW G650GS-2011
Προεπιλογή Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
17 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και με ακριβό τίμημα, (9 - 10 μέρες τον χρόνο στο σπίτι, οι υπόλοιπες σε κουβούκλια φορτηγών) και μόλις ελάχιστα χρόνια στο δημόσιο σαν οδηγός στην καθαριότητα, νοιώθω τόσο ένοχος που τρώω τα λεφτά σας τεμπελιάζοντας και ξύνοντας τα κουρδουμπούλια μου, άλλες φορές 6,5 ώρες και άλλες 10, χωρίς διάλειμμα.

Όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση και δεν την έχω κοπανήσει με τα 1200 * Χ μήνες, στείλτε μου τον λογαριασμό κι αν αν δεν τα έχω κάνει βενζίνες, σουβλάκια, μπύρες, καφέδες, ή δεν τα έχουν φάει τα τέσσερα παιδιά μου σε φροντιστήρια, ρούχα και σοκολάτες, ή οι δύο γυναίκες μου, σε φρου-φρου κι αρώματα, θα σας τα μοιράσω.

Ή επιτέλους, θα μπορούσατε να συστήσετε μια επιτροπή από αδιάφθορους και όχι τσάτσους, (Γιώργο, δεν αναφέρομαι σε ΄σένα ), που θα μας αξιολογήσει και θα κρατήσει αυτούς που χρειάζεστε και μπορείτε να πληρώνετε.

Όσο για το ότι φοβάστε να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας, για τον φόβο της απόλυσης, μάλλον σ' αυτή την περίπτωση, εσείς δεν είχατε τα "κουρδουμπούλια" να το κάνετε.

Φταίει ο γάιδαρος και χτυπάτε το σαμάρι

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τις απεργίες, αυτό που πάντα πίστευα, είναι ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των "λίγων" και ποτέ δεν ήμουν υπέρ.
Μέχρι πριν μπω στο δημόσιο, είχα άμεση επαφή με τον εργοδότη όταν απαιτούσα κάτι . . . (έλα - έλα, δεν θέλω χαζά)
Στο δημόσιο, είναι διαφορετικά, απεργείς αναγκαστικά.

Τα 'πα και ηρέμησα . . . οι σάρκες μου, στην διάθεσή σας
+100000000000000000000000000000000
Αχ αυτή η παραγωγικότητα στον ιδιωτικό τομέα πόσο μπροστά την πήγε τη χώρα αλήθεια τι παράγουμε; Όλες οι κρατικοδίαιτες κατασκευαστικές που φτιάχνουν δρόμους τι παράγουν ; Αχ ξέχασα και τον Μήνα Αύγουστο όλη η Ελλάδα ξεκουράζεται τουλάχιστον στο δημόσιο κρατάνε και τα προσχήματα. Παράδειγμα ιδιωτική εταιρεία εμφιάλωσης νερού ……..ξέρετε επειδή τον Αύγουστο θα είμαστε κλειστά μέχρι 26/8 ότι παραγγελία έχετε να την κάνετε τώρα τέλος Ιουλίου. Να συνεχίσω γιατί έχω να γράφω σεντόνια για τον παραγωγικό ιδιωτικό τομέα. Και εγώ στον ιδιωτικό εταιρεία πληροφορικής (που ζει από έργα του δημοσίου) δεν μπορώ να επεκταθώ για ευνόητους λόγους.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης