![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολύ σου κάει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (προφανώς εννοείς τα 100 χλμ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον.....
φίλε μου κοιτα μην πέσεις και ΕΣΥ στην ΠΑΓΙΔΑ ![]() ![]() ![]() ![]() Η παγίδα είναι μία και πάρα πολύ ύπουλη......και τι ΕΝΝΟΩ...... Πρίν κάνεις την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγορα,κατσε κάτω και με χαρτι και μολύβι(για να δείς και σε αριθμους) και βγάλε τα κόστη της μοτοσυκλετας που έχεις τώρα και τα κόστη που θα έχεις με μία αλλη-μικροτερου κυβισμου---και ΙΣΩΣ....όχι τόσο ασφάλους μηχανής...... ![]() ![]() ![]() ![]() πολοι απο εμάς ΛΕΜΕ....θα πάρω ένα μικρο....για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και αφου περάσει ο καιρος λεμε...μα καλα.....εγω ΑΛΛΙΩΣ τα ειχα υπολογίσει γιατί δεν βγαινω...... ![]() συνεπως---οταν με το καλό τα υπολογίσεις πρεπει να βάλεις κάτω και το κόστος απόκτησης του...μικρου....αλλα και συντήρησης αυτου(ασφαλειες-τέλη κυκλοφοριας-service-και αλλα)ΜΟΝΟ τοτε θα ξέρεις ΠΟΣΟ θα σου κοστισει συνολικα....και τοτε -βαση των χιλιομέτρων που διανυεις--κατσε και υπολόγισε η διαφορά των λειτουργικων σου εξόδων ποια θα είναι...και φυσικα ...μετα ΑΠΟ πόσα ΧΡΟΝΙΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν παρόλα αυτά θες ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μετακίνηση.....κάνε την πάπια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως με το F650GS TWIN έχω κατανάλωση στην πόλη 4,5 λιτ/100 κμ και ασφάλεια μηχανής σε φρένα και οδική συμπεριφορά.
Θεωρώ και εγώ την πάπια καλύτερη επιλογή αν φύγεις από την GS σου |
|
|||
|
|||
![]()
βασικο ερωτημα που δεν καταλαβα ειναι εγω ειναι αν θα κρατηθει το GS τοτε πιστευω οτι με κοστος αποκτησης /συντηρησης και δευτερης μηχανης ...............δεν νομιζω οτι θα συμφερει και στο λεω εγω που καθημερινα γραφω τουλαχιστον 84 χλμ και βαλε λογω εργασιας.Βεβαια εσυ αποφασιζεις ......και μπορεις να παρεις ενα μικρο και βλεποντας αλλα η εποχη μας δεν επιτρεπει τις ευκολες πωλησεις
|
|
|||
|
|||
![]()
για scooter ζήτησε ο άνθρωπος γνώμες, αλλά αφού το ξεχειλώσαμε έγω να προτείνω Ηονδα σι μπι εφ 125 ?
δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν καίει...και έχεις μηχανή!!!! το έχει κολλητός και πραγματικά γουστάρω όταν το πηγαίνω βόλτες |
|
|||
|
|||
![]()
Το κόστος χρήσης του παπιού (ασφάλεια-τέλη) είναι ανάξιο λόγου. Στο service το δυσκολότερο είναι η ρύθμιση βαλβίδων που με τόσο λεπτομερές manual την κάνεις κι αυτή μόνος σου. Εγώ σώθηκα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτή είναι η Honda. Πρώτα η αξιοπιστία και μετά η συντήρηση.......... ![]() Και δεν σωθήκατε μόνο εσείς. Θα έπρεπε να γνωρίζατε ότι το σύνολο των ατόμων εδώ έχουν και απο ένα για αξιόπιστες μετακινήσεις............ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μηχανη????εχω και εγω ενα ybr 125 αλλα για παπι το βλεπω.............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...Γνώμη για adventure 1150 '04 | N.GS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 19-03-2011 15:09 |
Γνώμη για βάση βαλιτσών SW-MOTECH για 12GSA | chris71 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 09-09-2010 15:54 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 14:31 |
Ανώμαλη προσγείωση για το Flight Simulator μετά τις απολύσεις της Microsoft | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 25-02-2009 12:14 |