![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η κοπέλα είναι η ίδια. Λεφτά τής χώσανε για να συνεχίσει να κρατάει τα πόδια, του λαού, ανοιχτά.
![]() Όπως επίσης και τα δικά της χέρια, για να κονομάει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάλι μ@λ@κί@ κάναμε... έπρεπε να τους τα πετάξουμε στη μούρη σαν την Μάρθα Βούρτση και να τους πούμε, "θα μείνουμε πεινασμένοι αλλά περήφανοι".
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή είσαι και είρων... ΠΕΙΝΑΣ? |
|
|
|||
|
|||
|
Χαααα!!!!! Ενώ εσύ όταν με λες πάπια τι είσαι αγόρι μου... χοίρον;;; Νομίζω πως ΕΣΥ φωνάζεις και χτυπιέσαι, για την συμφορά που σε βρήκε... όχι ΕΓΩ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πότε σε είπα πάπια? ![]() Όχι θα κάθομαι να το παίζω άνετος... Όταν δεν έχω Γιάννη το λέω. Δεν είμαι χλιμίτζουρας δήθεν 'εγώ δεν καταλαβαίνω από ύφεση'. Όπως και όταν δεν πεινάω πάλι, φαίνεται. Διότι και πάλι δεν είμαι χλιμίτζουρας... δήθεν πειναλέος γάτος.'Η θα πρέπει να πω 'υπεράνω' : Έλα μωρέ ΟΚ. Ας τους τα χαρίσω. Άνετε μάγκα... Και επειδή δεν θέλω να εμπλακώ με οφειλόμενα σε εμένα ποσά, σου εύχομαι να μην σου τύχει ΠΟΤΕ. |
|
|
|||
|
|||
|
Τι γράφει η ταμπέλα
|
|
|
|||
|
|||
|
η οικονομική θεωρία αναφέρει ότι η ανάπτυξη εκ του μηδενός στηρίζεται στο τρίπτυχο : σεξ - φαί - σκατό
πρώτα να ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες του ανθρώπου και μετά οι "πολυτέλειες" όπως πχ σύστημα υγείας, εκπαίδευση, συντάξεις κτλ... ο κυριούλης το έχει "πιάσει" το νόημα και ξεκινά από τα ...βασικά |
|
|
|||
|
|||
|
"Καινούρια κοπέλα"..και πρέπει η φώτο να είναι από λαμία-στυλίδα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 85.000.000 νωρίτερα από όσο γνωρίζαμε άρχισε η ζωή στο γλυκό νερό | SenseiG | Περιβάλλον | 0 | 19-05-2011 09:45 |
| Η 16χρονη που διέσχισε όλο τον κόσμο με το ροζ σκάφος της | skippybi | Κόσμος | 13 | 27-05-2010 14:48 |
| Τετραπληγικός διέσχισε με ιστιοφόρο τον Ατλαντικό | skippybi | Κόσμος | 7 | 10-01-2010 14:47 |
| Πόσο λέει ότι στοίχισε ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 06-12-2009 21:18 |
| Νέα ζώνη ασφαλείας με αερόσακο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 7 | 23-11-2009 21:17 |