![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες ψάχνω τάπα που μπαίνει στην πλάκα στο τιμόνι και έχει και το λογότηπο της BMW. Δεν είναι αξεσουάρ, είναι στον βασικό εξοπλισμο 1200 gs adv 2009. Ο κωδικός της είναι 31427704591.
Αν έχει και κανείς καμία ιδέα που μπορώ να το βρω οικονομικά, να την ρίξει. Εbay ούτε να την αναζητήσω δεν μπορώ. Thanks ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εναλλακτικα, μπορεις να παρεις μια απλη ταπα και να βαλεις ενα αναγλυφο αυτοκολλητο της BMW πανω! (Δεν κανω πλακα.. αυτο ειχα κανει, εν ετει 2004, οταν το δικο μου στο συγκεκριμενο σημειο ειχε μια απλη μαυρη πλαστικη ταπα.. Μετα, εβαλα ενα θερμομετρο της Wunderlich!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γκαρντασι τι να πω..παθών στο ίδιο περιστατικό!!!!
Την έχασα εδώ και λίγο και καιρό στο άσχετο.... ![]() άντε να πάμε για ομαδική.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάποιο παλιόχερο έκανε δουλειά. Μήπως την έχασες κέντρο Αριστοτελους? Να βρουμε που τα πουλάνε μετά να τους σπάσουμε τα μούτρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παλιοζηλιάρη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν τον βρείτε τον μάγκα...περάστε τον απο....κανένα καφεδάκι ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι πιτσιρικαδες τα "βγαζουν" για τις ζωνες τους....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω τη βρηκα να εχει ξεκουμπωσει στο ασχετο και δε σταθεροποιουταν με τιποτα..... αρα το πιθανοτερο ειναι οτι κατι φταιει....λιγο σιλικονη εβαλα και ξενιασα
|
|
|||
|
|||
![]()
με αφορμη το παραπανω, την τσεκαρα και ειδα οτι και η δικια μου βγαινει παν ευκολα (adv του '08)...
ετσι πρεπει ? η εχει προβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
κόλλησέ την γιατί σου'ρχεται το πενηνταρικο στον πωπω
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 20:37 |
Αποστάτες τιμονιού.. | kostasx | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 30-07-2011 00:58 |
Φιμέ ζελατίνα original για standard 1200GS | victorakos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 20-04-2011 13:46 |
Aποστατες τιμονιου | kosta12gs | Ζήτηση | 1 | 13-03-2011 14:04 |
Αποστάτες Τιμονιού F800gs | thleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 26-05-2010 09:12 |