![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μοντερατόρια της Σαλονίκης συνεδριάστε και βγάλτε πρόγραμμα να γίνει η εβδομαδιαία συνάντηση Πέμπτη για ρακιές και όχι ξενερουά καφέδες, έρχεται το φιλαράκι από Ηράκλειο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το περιποιηθούμε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είμαστε on line επί 24ώρου Ευτύχη δεν ξεφεύγει τίποτα, μόλις σκάσει μύτη κάποιος βαράει το ραντάρ της πόλης, όπου χαβαλές φαϊ και πιοτί η Σαλόνικα είναι μέσα ![]() ![]() Δεν πειράζει Ευτυχούλη θα σε χαρούμε άλλη φορά πιο πολύ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() κι εσύ που το ξέρεις? εσύ τις έστειλες? ![]() κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις. τους χαιρετισμούς μας και στον τακούλη. χθεσ, επιστρέφοντας από βουλγαρία, πέρασα από το οχυρό ρουπελ και θυμήθηκα την εκδρομούλα σας. να είστε πάντα καλά Last edited by nikos-x; 31-10-2011 at 15:10. Λόγος: ερωτηματικό στο: έστειλες |
|
|||
|
|||
![]()
εχουμε εχουμε πραμα τσι τρυπας
και κολα.ρακι ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω το ColaΡάκι σας το έμαθε ο Νικολάκης
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ιεμαι σιγουρος οτι θα περασετε ενα τελειο διημερο....
να προσεχετε τον Ευτυχη μας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ξερω ξερω
μπορει να ειμαι μακρια αλλα μαθαινω και ενημερωνομαι.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μας απαρνηθηκε ο Ευτυχουλης
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωρε μάνα μου...
Τα γέλια θα ακουστούν μέχρι τα Κάστρα πάλι!!!! Ευτυχάκο μου και λοιπά καρντάσια, καλές ρακιές και καλά ξεμπερδεύματα, με τον Κρητίκαρο..!!! Σας συστήνω το σύστημα "φουλ επίθεση" στις ρακιές, γιατί εάν σας πάρει κεφάλη, δεν τον φτάνετε μετά με τίποτα τον Ευτυχάκο..!!! ![]() ![]() ![]() ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΖΗΤΩ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 31-10-2011 at 21:21. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ARGI;506530]
Ωρε μάνα μου...
Τα γέλια θα ακουστούν μέχρι τα Κάστρα πάλι!!!! Ευτυχάκο μου και λοιπά καρντάσια, καλές ρακιές και καλά ξεμπερδεύματα, με τον Κρητίκαρο..!!! Σας συστήνω το σύστημα "φουλ επίθεση" στις ρακιές, γιατί εάν σας πάρει κεφάλη, δεν τον φτάνετε μετά με τίποτα τον Ευτυχάκο..!!! ![]() ![]() ![]() ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΖΗΤΩ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αργυράκο δεν ανυφορίζης προς Θεσσαλονίκη μεριά να αναστενάξουν τα βουνά ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
OK Τσαγάκι στο Corner Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 28-09-2011 20:12 |
Πλέον Θεσσαλονικιός καφές | griv_gs | Διάφορα | 13 | 30-06-2011 23:25 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 22:32 |
Συμβασιούχοι ΕΡΤ ΑΕ | italos | Επικαιρότητα | 32 | 14-08-2010 13:10 |
Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ?????? | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-09-2009 18:55 |