![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας στόχος ζωής έγινε πραγματικότητα.
Πλέον θα πίνω τον καφέ μου με τους Σαλονικιούς του φόρουμ ![]() ![]() Από τον Σεπτέμβριο θα εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη. ![]() ![]() Και μιας και άνοιξα το θέμα, σκέφτομαι να νοικιάσω σπίτι κοντά στον Περιφερειακό, Νεάπολη, Πολίχνη Ή Συκιές με πάρκινγκ για την μοτό μου. Κάθε βοήθεια από τους μελλοντικούς μου καφεδόφιλους, καλοδεχούμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο Πάνο ... καλή σταδιοδρομία στην νέα σου "γειτονιά" ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Με το καλό να σου πάνε όλα καλά καλή επιτυχία στη νέα σου αρχή στη συμπρωτεύουσα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με το καλό να μας έρθεις. θα τα κι από κοντά. θα ρωτήσουμε γιαυτό που ψάχνεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλώς να ορίσεις στην όμορφη πόλη μας και στην καφεδοπαρέα μας ![]() Γενικά ότι επιλέξεις φρόντισε να είναι εκτός κέντρου, είτε δυτικά είτε ανατολικά. Σε πολυκατοικία σχετικά καινούρια πιστεύω θα βρεις και πάρκινγκ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς να μας έρθεις,
όμως δε πίνουμε μόνο καφέ ! ![]() Ελπίζω να ρώτησες και να έμαθες πριν αποφασίσεις.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Και εγώ δεν πίνω μόνο καφέ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ε, τότε οι συναντήσεις μας είναι αυτό που ψάχνεις! ![]() παράδειγμα βλ. θέμα οφίσιαλ μόντα με χόντα! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ορεστιαδίτικος καφές . . . | THANOSEOD | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 14-04-2011 19:34 |
Σαλλονικιώτικος καφές 12/01/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 16-01-2011 19:05 |
Αχαϊκός καφές 24/11 | angpass | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 25-11-2010 18:13 |
Πλέον η BMW μεταφέρει και ποδήλατο...... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 27-10-2009 14:35 |
Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ?????? | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-09-2009 18:55 |