![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς για εμένα ??? Τι εννοείς ? Θα γίνει έκρηξη (όχλου) εις βάρος μου ??? Είσαι καλά ή έχεις κάποιο πρόβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
<<Eσύ με ποιά ιδιότητα το λες αυτό;
Το έχεις ζήσει από τα μέσα;>> Αυτό τώρα τι είναι ??? έχεις στοιχεία <<από μέσα>> και δεν τα έδωσες στην δικαιοσύνη (πιστεύω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό) ή είσαι κομμάτι του κυκλώματος της κλοπής και του λαθρεμπορίου ??? Κατανοείς τι σημαίνει η φράση << -Η απώλεια υπάρχοντος υλικού του ΕΣ από κλοπή στις αποθήκες του και η διάθεση του μέσω λαθρέμπορων δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, όπως και που πήγαν τα έσοδα… άρα ο καθένας λέει ότι θέλει πάνω σε αυτό.>>??? θες να στην ζωγραφίσω καλύτερα ??? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ... ρουφά το τσάι σου , παππού ….αμνήμων είσαι ??? Ξέχνα τι γράφεις ? το <<δυστυχώς ...>> που έγραψα ήταν απάντηση στο παραπάνω δικό σου ποστ Νο149 …ουουουουουυυυ, μάλλον σου ήρθε κατακούτελα η κεραμίδα της μείωσης της σύνταξης και ξεκούτιανες … ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ έχω άφθονο χρόνο για σκέψη και μελέτη και τον αξιοποιώ !!! Εσύ απ΄ ότι φαίνεται δεν λειτουργούσες το περιεχόμενο του κρανίου σου ούτε εν ενέργεια* ούτε συνταξιούχος …τι να το έκανες άλλωστε …διαταγές <<άνευ αντιλογίας>> σε φαντάρους έδινες…. …. ή μήπως νομίζεις ότι εργαζόσουν στον ιδιωτικό τομέα πριν πάρεις σύνταξη ???? Είμαι απόστρατος αξκός απόφοιτος ΣΣΕ και άλλων σχολείων εσωτερικού και εξωτερικού (ούτε αλεξιπτωτιστής ούτε υποβριχιάς κλπ) και έκανα χρήση της θέσπισης συνταξιοδοτικού δικαιώματος 25ετίας που έχει κάθε ΔΥ αποστρατευόμενος με 27,5 χρόνια υπηρεσίας. Θυμάσαι ποιος έγραψε το ανωτέρω ??? όχι ??? Να σου θυμίσω παππού …http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...4/index10.html Τελικά ήταν πολύ βαριά η κεραμίδα…. ή θεωρείς ότι ο Ελληνικός στρατός είναι επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου ??? Το παίζεις εντελώς τραλαλά ή είσαι πράγματι ? …. Επί της ουσίας βέβαια πάλι δεν τολμάς να απαντήσεις …. Ούτε να δικαιολογήσεις αυτά που γράφεις … *Ο συνειρμός της σκέψης που έφερε το συμπέρασμα που γράφεις γι΄ εμένα (εργάζεσαι στο δημόσιο= δεν δουλεύεις τον εγκέφαλο) έγινε για έναν απλό λόγο, ο ανεκπαίδευτος νους κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια βγάζοντας εντελώς αυθαίρετα γενικά συμπεράσματα …. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης, Θοδωρή, αναρωτιέμαι...
Ένας απόστρατος με την "συγκεκριμένη" προϋπηρεσία, πως δηλώνει τώρα "οικονομικός σύμβουλος";;;;; Άραγε, απλά κάποιος κοτζάμπασης τον διόρισε σε κανένα Ο.Τ.Α. για αργομισθία ή μπας και η εταιρεία συμπτωματικά έχει νταραβέρια με προμήθειες;;;;; Βλέπεις έχουμε πολλούς τέτοιους "απόστρατους", σε ρόλο γλάστρας βέβαια, που όμως έχουν τις άκρες τους στον μηχανισμό!!!! Γιατί, άντε τώρα να με πείσεις πως στην Ανωτέρα Σχολή Πολέμου, διδάσκουν μακροοικονομία και λογιστικά πρότυπα!!!! ![]() Αλλά πάλι που να βρίσκεις τέτοια ώρα εισαγγελείς να ασχοληθούν και να "ερευνήσουν"!?!?!?!?! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Stop στην συγχώνευση Ολυμπιακής – Aegean | moby_gr | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 18:05 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 20:41 |
Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 22:41 |