Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από killer
Αν καταφερνεις να κανεις διορθωσεις με πολλα χιλ. μεσα στην στροφη, φιλαρακι συγνωμη αλλα αδικησε ... μαλλον εισαι ο νεος Valentino!!! 
|
ισως και να αγωνιζόμουν παλιότερα στο Ελληνικο πρωτάθλημα ταχυτητας και μοτο κροσσ, που ξερεις.......?????

Ισως να το εχω εμφυτο μεσα μου, αλλα διορθωσεις μεσα στην στροφη και με οποιαδηποτε κμ ειμαι και μου επιτρέπει η στροφη να εχω διορθωσεις κανω και μαλιστα πολλές!!!!!!
Αν εχω παρει δηλαδη λαθος γραμμη θα με αφησω να παω στα χωράφια?????
Εδω θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι κανεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ λαθος!! Και μηχανολογικα να το εξετασεις και γεωμετρικα το τελελβερ (Hossack) το οποιο η Μπεμβε το π[ληρωσε αδρα στον εφευρετη του δεν μπορει να συμεριφερθει καλυτερα, ουτε καν το ιδιο με ενα τηλεσκοπικό πιρουνι!!! Αν ηταν ετσι ολες οι αλλες εταιρείες δεν θα επενδυαν στην εξελιξη των τηλεσκοπικων (cartrdge, ειδικες επιστρωσεις οξειδίων γαι μειωση των στατικων τριβών και άλλα πολλά), δεν θα χρησιμοποιουντο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονον σε όλους τους αγωνες και η ΜπεΜβε στις προσφατες συμετοχες της στο WSB θα χρησιμοποιουσε το ελαφρυτερο τελελeβερ αντι του ακριβοτερου κατα πολύ showa στην S1000R!!!
Αυτο ελειπε, θα ξεχνάγαμε κι αυτα που ξεραμε!!!
Απόσπασμα:
Το προβλημα πιστεψε με, δεν το εχουμε οι BMWκηδες (αν και δεν μου αρεσουν οι ταμπελες που προσπαθεις να βαλεις) εντελως φιλικα !
|
Εβαλα εγω καμια ταμπέλα? αποκαλεσα κανεναν BMWακια? αλλος βαζει τίτλους (varaderoφιλοι)
Απόσπασμα:
Ειτε θες να το καταλαβεις, ειτε οχι, το GS ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ μοτοσυκλετα στην κατηγρια του... (ανετρεξε και εσυ σε περιοδικα με megatest απο το 2004 και μετα).
|
Ειπε εγω το αντίθετο?
Τα μικρα ψεγαδια που κάποιοι αναβατες εχουν την
αντίληψη και την
ικανοτητα να νοιωθουν και να επισημαινουν λογω ενασχόλησς τους π.χ με τον πρωταθλητισμό στα μηχανοκινητα δεν αναιρει τον τίτλο ''κορυφαία''!!!
Εσυ αλλα και άλλοι αναβατες μπορει να μην νοιωθετε τι σημαινει ''ανοιγμα πορείας στην στροφή'', ¨''ταση να ανασηκωνεται η μοτο'' κατα την διαρκεια διορθωσεων στο apex της στροφής ¨η να μην σας εχει συμβει ποτέ διότι πατε νορμαλ και σαν λογικοι άνθρωποι και ¨η δεν εχετε παρει ποτε λαθος γραμμη, σε κ'αποιους άλλους όμως εχει συμβει με αυτο το συστημα του τελελβερ!!!

κι εχει αναφερθει πολλακις σε κάποια απο αυτα τα megatest τα οποια μιλανε γαι''σταθερες γραμμες'' μεσα στην στροφή και σημαδι για το που θέλεις να παει η BMW ΠΡΙΝ την στροφή, εγω τα εχω διαβασει, εσυ???