Απάντηση: Που είναι τα KTM;
δεν θέλω να μπω στη συζήτηση άλλο, ειδικά εφόσον έχουν αυξηθεί (έστω και λίγο) οι τόνοι - μόνο ένα σχόλιο
η GS, τουλάχιστον η 1200 που την πάω με ευκολία μέχρι να βρει το μαρσπιέ και ο κύλινδρος (σε δρόμους που ξέρω), ΔΕΝ ανοίγει την πορεία στη στροφή, ούτε κατά διάνοια... αντιθέτως έχω βρει πολλές φορές τον εαυτό μου να έχει ΚΛΕΙΣΕΙ την στροφή περισσότερο από όσο υπολόγιζα ακριβώς γιατί η κίνηση που είχα κάνει ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει ανοίξει την στροφή και έχω αντιδράσει αυτόματα πριν καταλάβω ότι η μηχανή είχε κάνει αυτόματα αυτό που ζήτησα
επίσης τάση να ανασηκώνεται δεν υπάρχει, απλά έτσι εκλαμβάνεται από πολλούς ή ΟΧΙ τάση να βυθιστεί
η 1200GS με τι δική μου μικρή εμπειρία είναι η μακράν πιο ουδέτερη μοτοσυκλέτα στη στροφή που έχω οδηγήσει ποτέ - συγχωρεί δε τόσα λάθη που πολλές φορές φοβάμαι ότι αν πάω ξανά σε κάτι "συμβατικό" θα κάνω εύκολα τη βλακεία και άντε μάζευε μετά (με το ASC μου "συγχωρέθηκε" πρόσφατα και ένα low-side btw)
αυτά έχω να πω - τα συμπεράσματα τα δικά σου όπως είπες Γιώργο διαφέρουν, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή
|