15-11-2011, 15:58
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
|
|
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αγαπητε είρωνα, σε συμβουλευω ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ και οχι του Σαρακακη αν θελεις να αντλησεις χρησιμες και ΣΩΣΤΕΣ πληροφοριες!!!!!!!! Ομοιως να πραττεις και για ολες τις εταιρειες, εκτος κι αν τα αγγλικα σου ειναι ανεπαρκη οποταν να σε βοηθαω εγω.
Αν λοιπον μπεις εδω http://world.honda.com/news/2011/2111107EICMA-2011/?r=m θα διαπιστωσεις οτι η Χοντα αναφερει ''The Crosstourer - an adventure sports tourer....''' Σε μεταφραση, '' ενα ταξιδιαρικο μηχανημα της περιπετειας και των σπορ....''
Βλεπεις τιποτε για ΟΝ/ΟΦΦ? Τα ιδια εγραφα και μερικες σελιδες πριν, στο ιδιο νημα και στον GSManiac...αλλα φαινεται οτι εσυ αγρον ηγορασες!!
Στο δια ταυτα, το κροςς τουρερ δεν ανηκει σε καμια απο τις υπαρχουσες κατηγοριες μοτοσυκλετων, ουτε σουπερ σπορτ, ουτε ον/οφφ, ουτε καστομ ουτε τουρινγκ ουτε τιποτε, που ηθελες λοιπον να το βαλει ο Σαρακακης? σε ποια κατηγορια? Το εβαλε λοιπον εκει που θεωρησε εμπορικοτερα σωστο!!!!! Δεν μπορεις φυσικα να το συλλαβεις αυτο...ειναι δυσκολο!!!!!!!
Η Χοντα δημιουργει μια νεα κατηγορια, οπως καποτε η Γιαμαχα με τα ΤDR/TDM, και προχωρα εγκαταλειπωντας τα mega on/off.
Ολοι θα ακολουθησουν διοτι η mega on/off κατηγορια αρχισε να δημιουργηται απο την BMW λογω Paris/Dakar το 1982, εδραιωθηκε εκει γυρω στο 1989 απο την Χοντα λογω παλι Paris/Dakar, οπου ετρεχαν μεγαλες φερινγκατες μοτοσυκλετες, και τις νικες της με το XRV που σε εμας εφτασε σαν αφρικα τουιν κι εφτασε στην παρακμη της με το GS1200. Και λεω παρακμη διοτι σημερα δεν τρεχουν στο Paris/Dakar μοτοσυκλετες σαν την gs, XRV κ.λ.π αλλα μοτοσυκλετες σαν το ΚΤΜ 690 με 450 κυβικα. Ετσι ενω τοτε δια παρακολουθησεως του Paris/Dakar τρεχαμε και αγοραζαμε μια ομοια σε οψη μοτοσυκλετα με αυτες που ετρεχαν εκει (το ιδιο γινεται και σημερα με τις σουποερ σπορτ παρακολουθωντας το MotoGp) σημερα τρεχουμε κι αγοραζουμε κατι που παραπεμπει σε εκεινην την εποχη. Αρα δεν εχουν λογω υπαρξης μοτοσυκλετες σαν τα mega on/off.
Γιαυτο εγω, o τοσο ειρωνικα αποκαλουμενος απο εσενα ''αλανθαστος'' GeorgeP σου παραγγελνω, τις προσβολες σου κρατα τις για το σπιτι σου τους φιλους σου και για εκει που σε παιρνει, οχι σε εμενα!!!!!!!!
|
Ολο αυτο το μινι σεντονι μονο γελια μου προκαλει...επειδη σε ειπα ''αλανθαστο'' κανεις ολη αυτη την επιθεση προς εμενα?? 
χαλαρωσε φιλαρακι και μην μεταφερεις τα νευρα σου πανω μου
|