Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Λοιπόν...
Κατ' αρχήν μη μου βάζεις κεφαλαία τα οποία υποδηλώνουν φωνή, γιατί δεν τρομάζω...εκτός αν έχει κολλήσει το CAPS LOCK στο πληκτρολόγιό σου, οπότε ανακαλώ... 
Δεύτερον... κοιτάζοντας το προφίλ σου είναι γεγονός ότι δε βλέπω τι μηχανή έχεις...
Σκεπτόμενος λοιπόν ότι γράφτηκες στο GSForum και με δεδομένο ότι δεν παρέχεις καμία σχετική πληροφορία, υποθέτω ότι έχεις μία μηχανή BMW... Αν κάνει 10, 15, 20 ή 25 χιλιάρικα δεν μπορώ να το ξέρω... πάντως δεν έχεις ούτε παπάκι των 1.000 € ούτε σκουτεράκι των 3.000 €...
Φίλε μου είμαι ο πρώτος που συμφωνώ στο να ψαχνόμαστε και να μην πηγαίνουμε σαν πρόβατα επι σφαγής γι αυτό και δουλεύω το e-bay εδώ και 8 χρόνια αν θυμάμαι καλά... και φέρνω πράγματα απέξω... Μέχρι πότε...?? Μέχρι να βάλουν κάποιοι μυαλό ή... να κλείσουν και να ανοίξουν άλλοι αντ' αυτών με νέα μυαλά... Αλλά το να σου κοστίζει η αλλαγή λαδιών 50 ή 55 € αντί 60 € (παραθέτω τυχαία νούμερα), δε νομίζω ότι κάνει τη διαφορά... Να μου πεις ότι θα κάνουμε κάτι ώστε μία ESA να την αγοράζουμε 500 € αντί 3.000 €, να το καταλάβω...
Φιλικά ΠΑΝΤΑ...
|
Η ΜΟΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ μικρα ευχαριστω