
04-12-2011, 09:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
|
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από donnatella
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από princess
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
καλημέρα!!
καλημέρα παναγιώτη,καλημέρα κορίτσια!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από donnatella
Καλώς τη Γιώτα!! Κι έλεγα....μόνο εγώ είμαι ξύπνια τέτοια ώρα? Όμως, ιδού, Κύριοι!! Και άλλη πρωϊνή φίλη επί των επάλξεων!
Γεια σου και πάλι, αγόρι!
Λοιπόν, εδώ σάς έχω μια συνταγή για κρουαάν με merenda.....για τ' αγαπημένα σας πρόσωπα και για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γλυκά κι απολαυστικά!! 
Είναι, βέβαια, στα Ιταλικά, αλλά είναι πολύ εύκολο να την καταλάβετε κι αν δεν τα μιλάτε.
Το μόνο που ίσως χρειάζεται επεξήγηση είναι ότι τα άσπρα ξύσματα είναι ζάχαρη κρυσταλλωμένη
( μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ζάζαρη άχνη, ή τρούφα, ή και να την παραλείψετε, αναλόγως τα γούστα σας ).
Επίσης, τη merenda, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κάποια μαρμελάδα, ή άλλου είδους κρέμα, της αρεσκείας σας. 
Το ψήσιμο των γεμιστών κρουασάν γίνεται πάνω σε χαρτί ψησίματος και στους 100 βαθμούς Κελσίου για 10-15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη ( ή καλή σας απόλαυση, όπως συνηθίζεται τελευταία.... ) !
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Καλημερα σε ολη την παρεα 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Καλημερααααααα....... 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geopoumid
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......................
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas
kαλημερα στα καλοπεδα του gs forum!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nivo
Καλημερα GS FORUM !! καλημερα σε ολους και ολες καλη Κυριακη και καλες βολτες ...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1974
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KAS
Πολλές καλημέρες 
|
Καλημέρες στις κυρίες και τους κυρίους 
|