![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητε GeorgeP δεν ειπα εγω οτι γινεται ο μηχανικος το ειπε και χωρις να εχω μηχανικες γνωσεις το πανω στη μπιελα θα αλλαζει αφου βγαινει εντελως ο κυλινδρος για το πανω στο στροφαλο ειναι ολο το θεμα μη μπερδευεσαι με πολλες θεωριες ας το κανει πρωτα να δουμε περι τινος προκειται και τα λεμε μετα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κυλινδρος = μπιστονι δικο μου λαθος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[IMG]file:///C:/Users/christos/Desktop/1.png[/IMG] απο οτι καταλαβα αυτα ειναι τα περιφημα κουζινετα με τον αριθμο 3 στην φωτο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μπερδευομαι με θεωριες.......να καταλαβω προσπαθω....... Χωρις θεωρια ΔΕΝ υπαρχει πραξη αγαπητε christos1001, αλλα αν σε κουρασα σου ζητω συγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπιζω ο μηχανικος να αλλαξει και τα ελατηρια του πιστονιου και να μην επανατοποθετησει τα ιδια αφου θα ξεμονταρει τους κυλινδρους απο επανω τους. |
|
|||
|
|||
![]()
no harm no foul
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορει να μη βγαλει καν τους κυλινδρους.. ![]() Ας περιμενουμε το φωτορεπορταζ περιμενοντας και τον Αη Βασιλη... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καποτε προσπαθουσαν να με πεισουν οτι για να αλλαξεις την τσιμουχα του γραναζιου κινησης στο Βαραντερο πρέπει να λυσεις ολον το κινητηρα....εξουσιοδοτημενοι και μη. Τους ελεγα οτ δεν χρειαζεται χωρις ομως να εξηγω και το πως θα γινει. Την ημερα που ο συναδελφος θα κατεβαζε και θα ανοιγε ΟΛΟΝ τον κινητηρα -στο σπιτι του - πηγα και τον σταματησα και του εδειξα τον τροπο. Ακομα εχει να το λεει. Γιαυτο, ασε να δουμε τι θα πει ο φιλος και μετα κανουμε την κριτικη μας. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 14:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 06:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |