![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ARGI ήταν το λιγότερο που θα έκανα σε έναν άξιο οικοδεσπότη...
![]() με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω και σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες και ανέβασες τη φωτό που σου ζήτησα ..... είναι γεγονός ότι οι πλαινές είχαν κάνει 2 ταξίδια και μετά τη πώληση του funduro, αποθηκεύτηκαν σε μεγάλες σακκούλες για παν ενδεχόμενο... ένα μπανάκι τους έκανα , και επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση....να ξέρεις ότι έχουν κουβαλήσει ΚΑΙ σίδερο σιδερώματος, εκτός των άλλων... ![]() το αυτοκολλητάκι τους να κολλήσεις να είναι ασορτί.... ![]() να τις βολευτείς και να τις χρησιμοποιήσεις πολύ και καλά ταξίδια να έχεις.... τώρα το funduro σου έγινε μηχανή για πολλά χιλιόμετρα και πολλές μέρες άνετων διακοπών.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Aργύρη, είσαι έτοιμος για Κρήτη μεριά μου φαίνεται...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδες και καλοτάξιδος φίλε Αργύρη!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τι,,,, ένα μπανάκι μόνο!!!! Εδω φαίνετε ότι έκανες λούσιμο, πλύσιμο και κούρεμα (στις τιμές)!!!! ![]() ![]() Αλλά όλα τα λεφτά είναι τα παπάκια!!!!
![]() ![]() Οσο για το αυτοκόλλητο, είναι ήδη τοποθετημένο (μετά την φωτογράφηση)... Βασιλάρα, σε ευχαριστώ και πάλι... Εκανες έναν μικρόν ταξιδιώτη, ευτυχισμένο!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πιαδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας... Καλά ταξίδια να έχουμε.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε Αργύριε τριβάλιτσε !!
Καλά ταξίδια φίλε !! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΑΑΑrgi....................τις μοτοσυκλέτες και τα αξεσσουάρ τους τις είχα και τις έχω σαν ...παιδιά μου...
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανταλλαγή Βιβλίων | Vagelis Gar | Βιβλίο | 3 | 14-11-2011 08:50 |
| Τύμπανα πολέμου στη Λιβύη - Σφυροκοπούν τη Βε | SenseiG | Επικαιρότητα | 1 | 19-03-2011 13:54 |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 21:22 |
| Το «απόλυτο» εργαλείο επιβίωσης… | skippybi | Κόσμος | 10 | 05-10-2010 22:03 |
| Δωρεά Βιβλίων στην Βουλή .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 14-12-2009 15:09 |