![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μπορούν να τον πάρουν τα παιδιά (οι ΟΥΚκάδες),
τον παπ@ρα, και να τον βάλουν να κάνει μαζί τους, μια διαβολοεβδομάδα, να δει τι εστί απίδι, και εάν έχουν οι ΟΥΚΑΔΕΣ, το δικαίωμα να διαφωνούν σε πολιτικά θέματα ή να εκφράζουν και αυτοί σαν πολίτες αυτού του τόπου, συνθήματα & αγανάκτηση...!!! Δηλαδή αυτός είναι πιο Ελλήνας και θίκτηκε, από τους στρατευμένους ΟΥΚΑΔΕΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τρεις ελιές και μια βαμμένη!!!!
Τι σχέση έχουν οι όποιοι "δημοσιογράφοι" με τα ρατσιστικά συνθήματα των βαρεμένων;;;; Θέλω να σας δω, τώρα που μεταναστεύουν πάλι οι Έλληνες, πως θα σας φαίνονται τα "συνθήματα" των ντόπιων στις χώρες υποδοχής... Αλλά δεν ζήσατε ποτέ αυτή την κατάσταση, να σας διώχνουν από μαγαζιά σαν "wogs" για να καταλάβετε τι σημαίνει ρατσισμός... Αδιαφορώ και για τα σχόλια που θα κάνουν οι "γνωστοί - άγνωστοι"... δεν τους είχα και ποτέ σε σοβαρή υπόληψη. Είστε άξιοι του μυαλού και της μοίρας σας... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ειρωνία και η υπεροψία σε όλο της το μεγαλείο! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά βρε Λεωνίδα, Θεμιστοκλή, Αριστοτέλη.... εσύ που είσαι ποτισμένος με τις κορυφαίες ιδέες και ιδανικά της ανθρωπότητας, μην ασχολείσαι με εμένα τον βλάκα... κάτσε και κλάψε μόνο για τα φράγκα που σου φάγανε όλοι αυτοί και όλα αυτά που υποστήριζες.
Κατά τα άλλα θα δακρύσεις και συ με το εξαιρετικό θέμα που θίγει ο jtnakos, αλλά που βέβαια είναι διαφορετικό από αυτό... ή μήπως δεν είναι και πολύ;; http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...9%CE%B1-26745/ Last edited by yannis; 16-12-2011 at 00:18. Λόγος: κακή σύνδεση... μισά γράμματα... |
|
|
|||
|
|||
|
Άσχετα από την ιδιότητα και το ποιόν του καταγγέλοντος δημοσιογράφου ή ότι άλλο σκ@τ@ είναι αυτός, έχω να πω το εξής:
Το υψηλό ποσοστό αποδοχής του Στρατού από τους πολίτες αλλά και τους ξένους Στρατούς παρά το gap που δημιούργησε η κάστα των επίορκων παίρνοντας την εξουσία για μιά 7ετία (και από την οποία μόνο ο Στρατός δεν ωφελήθηκε αντιθέτως του έκανε μεγάλο κακό στην αξιοπιστία του η οποία ποτέ δεν θα ξεπεραστεί πλήρως), δεν χτίστηκε με τον φανατισμό και τον εθνικισμό μικρών ομάδων είτε αυτές λέγονται ΟΥΚ, είτε ΕΤΕΘ, είτε seals, είτε δεν ξέρω γω τι... Χτίστηκε με την ανιδιοτέλεια του προσωπικού του (μόνιμου και έφεδρου), τον επαγγελματισμό του, την προσφορά του και τον μόνιμα υψηλό δείκτη ετοιμότητας. Αυτό το βλέπει ο απλός κόσμος στα Νησιά και τον Έβρο καθημερινά, αλλά το βλέπουν και οι ξένοι με τη συμμετοχή μας σε διακρατικές ασκήσεις, την παρουσία μας καθημερινά σε όλα τα μέρη του κόσμου όπου υπάρχει κρίση και επιλαμβάνονται οι διεθνείς Οργανισμοί (άσχετα που διαμαρτύρονται κάποιοι για το κόστος των αποστολών) και με την αποτελεσματικότητα των Αξιωματικών μας σε καίριες επιτελικές θέσεις πολυεθνικών δυνάμεων. Φανταστείτε εάν κατά τη λειτουργία μας σε ένα τέτοιο διεθνές περιβάλλον είτε μεμονωμένα, είτε μαζικά εκφράζαμε τέτοιες συμπεριφορές. Θα είχαμε αποπεμφθεί από όλους τους διεθνείς Οργανισμούς και η εξωτερική μας πολιτική θα είχε δεχθεί ανεπανόρθωτο πλήγμα. Τέτοια περιστατικά σαν κι αυτό της παρέλασης που εκκινούνται από ανεγκέφαλους και απελευθερώνουν ποικίλες και αντίρροπες δυνάμεις δεν αρμόζουν σε έναν οργανισμό που φέρει όπλα, που απαιτείται πειθαρχία και αυστηρή προσήλωση στην αποστολή για την εύρυθμη λειτουργία του και κυρίως δεν φτιάχθηκε για να λειτουργεί οπαδικά, αλλά επαγγελματικά. Για μένα και ότι έγινε υπεύθυνος δεν είναι ο επικεφαλής του αγήματος αλλά ο Διοικητής της Μονάδος και το πνεύμα που εμφύσησε ή διατήρησε και επιτρέπει τον κάθε αρχιλοχία να παίρνει την πρωτοβουλία και παρουσία χιλιάδων πολιτών να υποκινεί εθνικιστικές μισαλλοδοξίες. Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ απόλυτος αν είχα την εξουσία θα διέλυα τη συγκεκριμένη Υπηρεσία και θα την ξαναέστηνα απ την αρχή. Αν τέτοια ειδικά στρατιωτικά τμήματα στη δεκαετία το 50 και του 60 λόγω έλλειψης εξοπλισμού, παιδείας και αδυναμίας κάλυψης των βασικών αναγκών του προσωπικού χρειάζονταν τέτοιου είδους ντοπάρισμα για να λειτουργήσουν, οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει. Το στέλεχος σήμερα καλύπτει αρκετά άνετα τις βασικές του ανάγκες και εξοπλίζεται με ότι πιό σύγχρονο ώστε απρόσκοπτα να αφοσιώνεται στην εκπαίδευση και στην αποστολή του για να υπερασπίζεται αποτελεσματικά τη Χώρα μας χωρίς να προκαλεί το κοινό αίσθημα. Το μόνο που απαιτείται πέρα από εθνικιστικές μ@λ@κίες είναι υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και βασικός δείκτης νοημοσύνης. Μαυτά και μαυτά έχουμε καταλήξει να φοβάται ο κοσμάκης εθνικιστικά κινήματα κρατών που ο στρατός τους και ο εξοπλισμός τους μόνο γέλιο ή λύπη προκαλούν και στην πραγματικότητα τρέμουν μην τυχόν και κάποτε με την ισχύ που διαθέτουμε όχι τους απειλήσουμε, αλλά φταρνιστούμε. Πως λοιπόν να μην πιστέψω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί κατά βάθος εξυπηρετεί άλλους σκοπούς;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακαρι να καθαρισουν γρηγορα τα παιδια........οσο για τα υπολοιπα που εχουν ακουστει.....!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() (Sorry.. Μαλλον εχω χασει επεισοδια.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ΘΕΛΩ! να πιστεψω, οτι η κουβεντα γινεται για το παρακατω ΘΛΙΒΕΡΟ! σκηνικο, ε??
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
''Γουρουνι'' ο Αλβανος στην Ελλαδα για τους συγκεκριμενους ΟΥΚαδες......''γουρουνι'' και ο Ελληνας για τους Γερμανους Ναζιστες στην Γερμανια. Η μοιρα της καθε εθνικοτητας μεταναστη ειναι αυτη παντου. Ποιος ξερει ποσα ''γουρουνια'' χρησιμοποιησαν οι Ελληνες (ειτε γραφουν σε αυτο το φορουμ ειτε οχι, ειτε λεγονται ''Ελληνικο Κρατος'' ειτε.....) στην χωρα τους για να κτισουν τα σπιτια τους με φτηνο μεροκαματο και με μηδενικες εισφορες στο κρατος αραγε? Εγω παντως χρησιμοποιησα 12 απο αυτα τα ΄΄γουρουνια'' στην Μανη.....και σημερα τα ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου που μου μετετρεψαν ενα σπιτι 135 ετων σχεδον ετοιμοροπο σε ενα συχρονο πετρινο παραδοσιακο οικημα με 20ε την ημερα και ενα πιατο φαι που μαγειρευα προσωπικα -οπως κανω και στο σπιτι μου καθε μερα - καθημερινως για ολους τους επι 22 ημερες! Σημερα, η κορη μου παιζει με τα δικα τους παιδια (οσων απεμειναν στην περιοχη) οταν κατεβαινουμε κατω σε αυτην την δευτερη πατριδα μου! Θα ηθελα επισης, αν κι εφοσον πραγματοποιηθουν οι προσδοκιες μας για μια τουριστικη επιχειρηση εκει, να παει στο σχολειο μαζι τους το οποιο ηταν κλειστο επι 20 χρονια αλλα ξανανοιξε με αυτα τα παιδια δινωντας πνοη σε ενα τοπο ερημο και μονο. Σε ενα χωριο που αριθμουσε 50 μονιμους κατοικους ανω των 70 ετων εκαστος τωρα τρεχουν παιδια, λειτουργει σχολειο κανονικο κι εχει δυο καφενεια για ολους και για ''γουρουνια'' και για ''σκυλια''. Αυτα τα ''γουρουνια'' θελω πολυ να τα εχω στο αλωνι του σπιτιου μου......., τα γνωστα-αγνωστα σκυλια οχι! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαχειριστής (πολυκατοικίας) στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. | Translatoras | Διάφορα | 7 | 03-11-2011 20:58 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
| Επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις φαρμάκων απειλούν τους ηλικιωμένους | KostasGS | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 26-12-2008 15:42 |