GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Εκδρομές εντός Ελλάδος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 10-01-2012, 11:11
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Ωρολόγιο ταξιδίου στα Σούρδι-lands

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν φιλαράκια,

για όσους θέλουν ή είναι καλόπιστοι (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι).......

Από τα λογοτεχνικά περιοδικά (όταν υπήρχαν τέτοια), ξεκίνησαν επικές διαμάχες οι οποίες μας άφησαν κείμενα-κοσμήματα μνημεία της λογοτεχνίας της Νεώτερης Ελλάδος.

Η πρόθεσή μου, για όσους δεν το κατάλαβαν (όλους δηλ.), ήταν με δηκτικό τρόπο να ασκήσω κόσμια και πάντα χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κριτική στο γράψιμο του Uriah Heep και μέσω αυτής, χωρίς ποτέ να ευαγγελίζομαι ότι μπορούσα να φτάσω ούτε κατά διάνοια τα υψηλά νοήματα των σύγχρονων διανοητών που προανέφερα -και μέσω της κριτικής που και ο ίδιος θα μου ασκούσε- να φτάσουμε σε ένα τελικώς όμορφο αποτέλεσμα διανθισμένο με έξυπνα καλολογικά στοιχεία και ευφυολογήματα.

Λυπάμαι για τις αντιδράσεις όλων πλην του ενδιαφερομένου που ίσως να είναι και ο μόνος που κατάλαβε το πνεύμα, ή απλώς απαξίωσε να ασχοληθεί οπότε και μένα η θέση μου είναι να κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Επειδή το πρώτο μου post για το συγκεκριμένο θέμα σβήστηκε "αβλεπί και ανευ ετέρας" από mod, πιθανόν σαυτό που έμεινε να ήμουν λόγο παραπάνω δηκτικός από αγανάκτηση.

Μαρέσει το γράψιμό του, όπως και όλους μας αρέσει φυσικά και είχα μερικές παρατηρήσεις να του μεταφέρω που ίσως το εκτόξευαν, ίσως και να υπερεκτιμώ την κρίση μου.

Αυτός ήταν ο σκοπός μου (μπορεί να ανατρέξει κανείς πίσω να δει αν χρησιμοποίησα κάποιον προσβλητικό χαρακτηρισμό όχι μόνο γι αυτόν αλλά για κανέναν), αλλά η κακία που βγήκε από πολλούς με εξέπληξε τη στιγμή που έγινε μάλιστα στο όνομα της προστασίας κάποιου ο οποίος είναι αρκούντως δυνατός ώστε να μη χρειάζεται προστασία.

Αν υπάρχουν ακόμα λοιπόν κάποιοι καλόπιστοι που ενδιαφέρονται να ακούσουν και την άλλη πλευρά, τους πληροφορώ ότι σέβομαι το πρόσωπο και την προσωπικότητα του Uriah Heep και τα παραπάνω δεν αποτελούν υπόδειξη κανενός admin ή συμβούλου που με προέτρεψε να επανορθώσω, αλλά είναι η καθαρή μου θέση και πρόθεση.

ωραία...αφού μας το ξεκαθάρισες τώρα,σύρε και .........

Last edited by paschalis; 15-01-2012 at 22:58. Λόγος: διαγραφη υβρεων

Tags
καιει

Κανόνες καταχώρησης