![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλαρακι, μαλλον ο ...microself ENJOY IT! τα λεμε...(απ'αλλου )last spam.- |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είσαι σοβαρός Απόσπασμα:
Με αυτά και άλλα έφτασες τα 2,19 μηνύματα ανά ημέρα. Συνέχισε δυνατά ( βέβαια έχεις δρόμο ώσπου να αποκτήσεις siber-υπόσταση). Ένα θετικό βέβαια στοιχείο που ανακάλυψα στο profile σου είναι ότι το τηλέφωνο σου ξεκινάει από 6. Είσαι σε καλό δρόμο |
|
|
|||
|
|||
|
Η ευερεθιστηκότητα είναι η συνέπεια των ακηβέρνητων συναισθημάτων.,πρέπει να μάθουμε να υπερβούμε τα αρνητικά συναισθήματα στα οποία συγκαταλέγονται ο θυμός η ζήλεια η σκληρότητα και η ευερεθιστηκότιτα.
Η ευεριθιστηκότητα εμφανίζεται όταν έχουμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας ., είναι εξερετικά επιβλαβής για την υγεία διότι δημιουργεί αρνητική ενέργεια στον οργανισμό μας. Οι λογομαχίες η ανταγωνιστικότητα η επιθετικότητα η ανυπομονησία η απογοήτευση και η τάση να ενοχλήτε κανείς απο το παραμικρό αποτελούν εκδηλώσεις ενός κακκού χαρακτήρα ..,, είπε ο ΣΑΓΛΕΣΤΡΟΝ Ξ23 στον ΠΑΚΛΕΝΓΚ Σ3456 .,., καθός έβαζε μπρός το μικρό του αστρόπλοιο ., και έφυγε για την Αδρομέδα234χψγ4υθης6789.,.,.,.,, |
|
|
|||
|
|||
|
Tatoo ποναει η κοιλια μου ρε συ!!!
![]() Sourdilands are back on stage!! Aτιμη προβατινα με αστρικη σκονη σε μαριναρισαν!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Και επειδή είναι το ποστ που ο καθένας λέει ότι θέλει ή αισθανεται..ας πω και γω..
Αξίζει κάποιος να γνωρίζει τις διαφορές ανάμεσα στην διάκριση και τη διαίρεση. Η διάκριση έχει να κάνει κυρίως με την ποιότητα ενώ η διαίρεση κυρίως με την ποσότητα. Διακρίνω σημαίνει ξέρω να ξεχωρίζω ενώ διαιρώ σημαίνει να μοιράζω, να χωρίζω. Αυτός που διακρίνει συνήθως έχει ποιοτικά κριτήρια ενώ αυτός που διαιρεί χρησιμοποιεί συνήθως κριτήρια ποσοτικά. Και ένα παράδειγμα, η κοινωνία μας διαιρειται σε τάξεις, έχουμε τους μικροαστούς, τους μεσαιοαστούς και τους πλούσιους και αυτό είναι μια διαίρεση της κοινωνίας με ποσοτικά κριτήρια εφόσον λάβαμε ως υπόψη το χρήμα το οποίο μπορούμε να θεωρήσουμε ως ποσοτικό κριτήριο. Ενώ στη διάκριση μπορούμε να ξεχωρήσουμε κάτι όμορφό από κάτι άσχημο, ή μπορούμε να κάνουμε διάκριση σε συναισθήματα ή να διακρίνουμε κάτι ευγενές από κάτι άκομψο ή αγενές. Τι επιζητούμε άραγε τη διάκριση ή τη διαίρεση ? Εμένα προσωπικά όταν αισθάνομαι να με χωρίζουν να με διαιρούν εξαιτίας ποσοτικών κριτηρίων αισθάνομαι λίγο άσχημα, σαν κάποιοι να μου μηδενίζουν την ύπαρξη. Όμως δεν πειράζει ασ είναι καλά όλοι και αυτοί που ξέρουν να διαιρούν αλλά και αυτοί που ξέρουν να διακρίνουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
τι έγινε ρε παιδιά ?
?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ανεβα προλαβαινεις!
Μιλησα με τον Σαγλεστρον 223 και ειπε οτι κρατησε και για σενα μια θεση αφου εισαι καλο παλληκαρι... Αλλος για Σιατιστα?
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΑΛΑ ΣΤΑΜΝ
![]() Λοιπόν θα αναφέρω και εγώ με την σειρά μου μια συνταγή ξεθαμμένη από τον προσωπικό τσελεμεντέ της προ γιαγιάς μου ο όποιος αποτελούνταν…Το εξώφυλλο από την φλιδα μεγάλης αγριογκορτσιας με τεράστια αγκάθια για τους επιτήδειους κλέφτες συνταγών… Το εσωτερικό φύλλωμα-σελίδες αποτελούνταν από ξύλο ελιάς σκαλισμένο στο χέρι με αγάπη και μεράκι σήμα κατατεθέν της αγνότητας και της σοφίας.. Ας περάσουμε στη συνταγή. Υλικά. 3,5 kg προβατίνα(προσοχη,μπουτι πισινό κομμένο σε μερίδες στο μέγεθος γροθιάς μικρού παιδιου,σε κορδέλα-πριόνι για αποφυγή μικρών κοκάλων)Όχι τεμαχισμός με χατζάρα. 4 φιλαράκια δάφνης 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι μπαλάκια για στιφάδο 2 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κρεμμύδι κομμένο όπως το κόβουμε στην χωριάτικη 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μικρή ντομάτα τριμμένη σχεδόν πολτός 1 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί 2 ποτήρια του νερού νερό ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Περνούμε το κρεμυδι,την ντομάτα και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα. Το σκεύος που θα τα μαγειρέψουμε και ο τρόπος είναι και το μεγαλύτερο μυστικό ![]() Το σκεύος είναι σαν και αυτό στην Φώτο ΑΛΛΑ όσο το δυνατόν στενότερο καπάκι για να βράσει στα ζουμιά του καλύτερα και προπάντων ΠΗΛΙΝΟ. Ρίχνουμε τα μισά φιλαράκια δάφνης μαζί με το μίγμα που κάναμε από κρεμμύδι-ντομάτα-σκόρδο και το μισό πιπέρι(μπαλάκια)στον πάτο του σκεύους και από πάνω στρώνουμε στρώσης από προβατίνα χωρίς πολλά κενα.Οταν φτάσουμε στην μέση ξανά ρίχνουμε την δάφνη-πιπέρι κρεμμύδι-ντομάτα-σκόρδο και το απλώνουμε να πάει παντου.Απογεμιζουμε με την υπόλοιπη προβατίνα μέχρι πάνω.(η δική μου σταμνά-γάστρα χωρεί περίπου 4 κιλά προβατίνας)Αφού φτάσουμε σε αυτό το στάδιο τότε ρίχνουμε και τα υγρά ξεκινώντας από το κρασί και στην συνεχεία το νερό. ![]() Το σταυρώνουμε κάνα δυο φόρες για να μας πτυχή η γεύση γιατί η προβατίνα σαν κρέας είναι λαχνος.Βαζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και μετά το καπάκι της σταμνάς-γάστρας. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ Το πηγαίνουμε στο αρτοποιείο της γειτονιάς και μας το ψήνει αυτός για τουλάχιστον 5 ώρες ΟΧΙ λιγότερο Είναι χειμωνιάτικο φαγητό και δεν χωνεύεται εύκολα το καλοκαίρι. Συνοδεύεται με αντρικό κόκκινο δυνατό Σιατιστινο κρασί. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Υ.Γ Γιατί εμείς δεν είμαστε κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο κάνουμε συνεχώς δημοσιές εμφανίσεις ,ανοίγουμε το σπιτικό μας στα φιλαράκια μας και προπάντων μοιραζόμαστε μικρά ΑΛΛΑ σημαντικά μυστικά που ΙΣΩΣ κάποια στιγμή θα θρεψουν τα στόματα των παιδιών μας.Γιατι εμείς δεν θέλουμε να πεθάνει η κατσικά του γείτονα απλά μοιραζόμαστε και την δική μας προβατίνα… Last edited by jtnakos; 09-01-2012 at 20:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
| Tags |
| καιει |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 22:56 |
| Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
| Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 01:24 |