![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι!!!!!!!!!!!Δεν θα μου βουλωσετε το στομα!!!!!!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
νομιζω οτι καλο θα ηταν να μιλουν οσοι εχουν κανει τετοια αλλαγη..........
![]() εισαι ενας απο αυτους και η γνωμη σου θα βοηθησει τον φιλο...... μιλα λοιπον...........πρεπει να του το αναλυσεις και οχι να τον μπερδεψεις,νομιζω οτι εισαι υπευθυνος για το μοτοσυκλετικο μελλον του φιλου μας ![]() ![]() θα μεινει στο σκοταδι ή θα προχωρησει την ζωη του.......μπροστα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελεια!!!!!!!!!!!!!!!
Πηρα μπυρες, ψηνεται και το ποπκορν!!!!!!!!!!!!! Λαδακι στην φωτια????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου καλε,σου παραθετω 2 link στα οποια μπορεις να διαβασεις καποιες πρωτες εντυπωσεις,ερωτησεις και απαντησεις που αφορουν το ερωτημα σου,απο καποιον που εκανε την αλλαγη που σκεφτεσαι να κανεις,υστερα απο 10 ετη συμβιωσης με 3 vara.Οτι θα διαβασεις να ξερεις οτι ειναι εντελως προσωπικες αποψεις αλλα και αντικειμενικες,περα απο την πλακα που κανουμε εδω μεσα για το συγκεκριμενο θεμα.Ο GeorgeP παραπανω σου εδωσε ενα πρωτο σωστο στιγμα.....
![]() http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...1%CF%82-16282/ http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...4%CE%B1-17415/ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλως ηρθες στο extreme club!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ειστε μεγαλα νουμερα..........
![]() προτεινω να κανουμε ολοι μια προσπαθεια,να ειναι το πρωτο ποστ,που θα βοηθησουμε καποιον και οχι να καταληξει σε τσαμπουκα μεταξυ του georgep και των υπολοιπων..... ![]() εξαλλου ο γιωργος την ειπε την γνωμη του........ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εμπεριστατωμένη άποψη από κάποιον που πήγε από Varadero σε adve... Τι γίνεται πάνω από τα 60.000 χλμ, μόνο δεν σου έχει πει.. Αυτά θα σου τα πω εγώ αλλά αργότερα...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK2........ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ | ilias vara | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 26-11-2011 18:28 |
| ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 24 | 23-10-2011 19:35 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 23:11 |
| Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |