![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Οταν πατε σε bmw service ετσι ειναι τα πραγματα.
Take it or leave it. Το σερβις των 20 απο οτι καταλαβα το κανεις οπουδηποτε. Παντως αυτο που ειπε ο Χαρης ειναι νομος. Τηλεφωνακι, ρωτας παιδια ποσο????? Σε λενε τοσο!!!! Και δεν εχεις εκπληξεις!!!! Τωρα και με το δωρεαν ελεγχο που κανει η bmw προλαβαινεις καπως τις φθορες!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτο το τελευταιο, μην το... δεσεις και φιογκο!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Οτι να'ναι ζητάει κάθε συνεργείο.
Πριν ενάμισι χρόνο μου είχαν πει 17 ευρώ στο Βαγιαννέλη για αλλαγή μπαταρίας. φυσικά την άλλαξα μόνος μου. |
|
|
|||
|
|||
με αυτά που διαβάζω, θα την πω και γω τη βλ.κεία μου.. κάποτε όταν αγόρασα τη δεξιά βαλίτσα από τοπικό έμπορο (για να μη πω κάτι άλλο), ήμουν έξω από την αντιπροσωπεία και δεν μπορούσα να την περάσω.. τελικά η μεταλλική ''κεφαλή-μανιτάρι'' που κουμπώνει πάνω η βαλίτσα ήθελε ρύθμιση 2 στροφές προς τα πάνω.. επειδή ζήτησα βοήθεια από το συνεργείο πέρασα πάλι από ταμείο για δεύτερο παραστατικό ''τοποθέτηση βαλίτσας'' κόστος: 11.60 (χωρίς 21% ΦΠΑ) αν θέλετε βάλτε το στα ανέκδοτα, αλλά την επόμενη φορά θα καλέσω μπροστά στο συνεργείο τους οδική βοήθεια για να ξεσφύξουν μια βίδα και ας γίνω ρεζίλι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Παρεπιπτοντως, επειδη εδω (Κερκυρα) δεν εχουμε αντιπροσωπεια, οτι αγοραζουμε το περνουμε αντικαταβολη και δεν πληρωνουμε "εργατικα"! ![]() Στο "δια ταυτα".. Ρυθμισε τη βιδα, εκει που "κουμπωνει" και μετα ξαναβιδωσε την στο ιδιο σημειο με μπλε! LOCKITE! (ΟΧΙ! κοκκινη ) Hσυχασεις μια και καλη!
Last edited by black_hawk; 25-01-2012 at 02:29. |
|
|
|||
|
|||
|
με απλα λόγια .....ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΜΟΝΟ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙς ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑς ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() : |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε πότε λάδια & service ??? | vagbou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 17-08-2011 05:14 |
| Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρελχομενα!! | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 18-07-2011 21:29 |
| service | tonis17 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-06-2010 11:04 |
| service 20000 | giorgos_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-09-2009 11:52 |