![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στα καρφουρ μια μέρα κάποιος στο ταμείο την ώρα που πλήρωνε θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει να πάρει προφυλακτικά. Λέει λοιπόν στην ταμία:
Πελάτης: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πελάτης: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: "Προφυλακτικά Large στο ταμείο 5 παρακαλώ" Ενας τύπος απο πίσω στην ουρά που παρακολουθούσε, του άρεσε το όλο σκηνικό, και σκέφτηκε να κάνει το ίδιο. Πελάτης: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πελάτης: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: "Προφυλακτικά Medium στο ταμείο 5 παρακαλώ" Είναι ένας πιτσιρικάς πιο πίσω στην ουρά ο οποίος είδε και τα δύο σκηνικά, και τρελάθηκε, και μιας και δεν είχε ποτέ στην ζωή του live επαφή σεξουαλικού τύπου, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο. Οταν λοιπόν έφτασε η σειρά του: Πιτσιρικάς: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πιτσιρικάς: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: . . . . . . . . . . . . "Κουβά και σφουγγαρίστρα στο ταμείο 5 παρακαλω!!" |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόστιμο ύψους 12,5 εκατ. ευρώ στην Carrefour Μαρινόπουλος | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 16-07-2010 00:07 |