...βασικα στο αρχικο σου κείμενο φιλε ElDiablo...θα συμφωνησω οτι το S1000RR ειναι απο την στιγμη που εμφανιστηκε το πιο υπερτούμπανο της κατηγοριας ... σε ολους τους τομεις.....χωρις ομως, η αποσταση απ τα υπολοιπα μοντελα να ειναι και τοσο χαοτική που να τα κατατασει στο αχρείαστα! Απο κει και περα ειναι θεμα του αναβατη ! Τα συγκριτικα και η Ελληνικη πραγματικοτητα με τα περιοδικα και τους , κατα αλλα οντως αξιόλογους, Ελληνες αναβατες, ειναι εντελως σχετικα και σιγουρα ανακατεύονται συμφεροντα.
...το RR μου αρεσει τοσο πολυ και νομιζω οτι εχω κουμπωσει τοσο ομορφα πανω του σε βολτες που το εχω παρει ...που δεν σου κρυβω οτι αν δεν ειχαμε γεννητούρια τον αλλο μηνα ...μεσα σε αυτο το καλοκαιρι ψηνόμουνα τρελα να αλλαξω κεφαλαιο στη μοτο/ζωη μου και να περασω σε αυτη τη κατηγορια...με τη προυποθεση να μπορουσα να κρατησω και το GS ...ποιος ξερει ...ισως στο μελλον!
...
....απο κει και περα ομως και επι της ουσιας ... πανω στο θεμα που εθιξες για τις γνωμες των μελων αυτου του τόπου ...τολμω να πω ..... οτι ενας κύριος λογος της επιτυχίας αυτου του μοτο/ιντερνετικου χωρου που ονομαζεται GSforum ....
...ειναι οτι μπορει ο πυρηνας των μελλων να ειναι κατοχοι boxer GS ...αλλα το πνευμα δεν ειναι οτι αντιπροσωπεύουν κατι Άριο...και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα ή ειναι κατωτερα! Το θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα ..να μπορει ο καθενας να εκφρασει την γνωμη του απ τη δικη του εμπειρια ...μικροτερη ή μεγαλητερη δεν παιζει ρολο αρκει να την προσδιοριζει. Δεν ειναι κλειστο γκρουπ φανατικων οπαδων των προπελοφόρων ...αλλα μια παρεα με φιλους των δίτροχων γενικως! Αυτο το κανει τοσο ενδιαφερον και διαφορετικο! ...και ειναι φυσικο να εχουμε και διαφορετικες γνωμες και αποψεις...έγκυρες ή αλλες φορες αστοχες!
Εμεις φιλτραρουμε αυτα που διαβαζουμαι .....με την δικια μας γνωμη δινουμε συνεχεια στη συζητηση ...και τις περισσοτερες φορες μαθαινουμε και κατι ακομα! Θα ηταν "μονοχρωμο" και βαρετο να μιλανε μονο 10 ατομα που εχουν πτυχία και εμεις οι υπόλοιποι να διαβαζουμε απλα . Θα λεγοταν βιβλιο και οχι Φόρουμ!
Απόσπασμα:
Τα Ducati μου αρέσουν ....Περισσότερα άλογα, γενικά ασφάλτινος προσανατολισμός, ιδιαίτερη εμφάνιση (εμένα προσωπικά μου αρέσει το ξανά λέω), στα μείων - επειδή τυγχάνει να το έχω οδηγήσει και αυτό -, θα έβαζα την απόκριση του κινητήρα στις χαμηλομεσαίες στροφές (σε σχέση με το GS) και τον συνολικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας που σε βάζει στην πρίζα παντού κ συνέχεια… κάτι σαν το HP2 Megamoto ένα πράγμα… κατά τα άλλα είναι μια πολύ ευχάριστη σπορ μοτοσικλέτα.
Τώρα για το θέμα του ‘αν σας πετύχει το μίξερ θα κλάψετε’… 1ον δεν κάνουν τα ράσα τον παπά φίλε μου… 2ο ότι κ αν οδηγάει ο άλλος θα πρέπει να το λέει η ψυχούλα του για να περάσει καλό οδηγό GS σε στροφιλίκη (την ευθεία δεν τη μετράω – κ η θεία μου ξέρει να ανοίγει το γκάζι -το τσάι πίνεται στις στροφές…)
|
..αυτα κα μονο τα λογια σου τα λενε ολα!...απο κει περα μην καθεσε και μπαινεις στο τρυπακι των συγκρισεων .... οι αναβατες κανουν την διαφορα.!