![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικά κάθε εκδρομή σας είναι απολαυστική όχι μόνο για εσάς, αλλά και για εμάς που μας "ταξιδεύετε" παρέα... Να είστε πάντα καλά να μας προσφέρετε κι άλλες τέτοιες αποδράσεις... φλώρικες ή μη...
![]() ![]() ![]() 800+800 μπράβο!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε περημένουμε με το καλό μια και αν δε κάνω λάθος είσαι και φίλος του Γιάννη. Και γύρω από τα Γιάννενα βέβαια έχετε φανταστικά μέρη τα οποία δυστυχώς θα αργήσω λίγο ακόμα να τα εξερευνήσω... Last edited by Markas; 26-01-2012 at 23:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πήγαμε μια μέρα στο βουνό (στο σμολικα) και από τότε κόλλησε μια παλιό αρρώστια που έχει να κάνει με την λάσπη τη σκόνη και τις πέτρες χωμάτινους τους λένε αυτούς τους άρρωστους που κοπανιούνται και λερώνονται ,άστα να πάνε !!!
Last edited by Marcoze; 27-01-2012 at 11:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απολαυστικό....
![]() Εγώ πάντως όταν κατέβω Κρήτη θα κάνω κολλητό τον Γιάννη....
|
|
|
|||
|
|||
|
Είστε απίθανοι και οι τρεις σας, καλές επόμενες βόλτες...................... ![]() ![]() Κική χαράς το κουράγιο σου με τους κουζουλούς ................... ![]() ![]() Κι εγώ τον Νίκο............................ ![]() ![]()
Last edited by Xanthi; 27-01-2012 at 00:29. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 17:21 |
| Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
| Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 15:03 |
| H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 05:36 |
| Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |