![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και συμπαράσταση αλλα κατα βάθος έχει ένα δίκιο να φοβάται γιατι πριν λίγα χρονια "έφυγε" πρώτος μου ξαδερφος με την ducati του πολυ άδικα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες παλικάρι στη παρέα μας !!!
Και βέβαια γίνεται, θα γράψεις και την συμβία ![]() Βήμα 1ο : Έρχεστε σε ένα καφέ να γνωρίσετε την καταπληκτική παρέα. ![]() Βήμα 2ο : Μετά από συννενόηση κανονίζεις μαζί μου ραντεβού ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (για να είμαι εκεί καλέ, αμέσως να το παρεξηγήσετε ![]() ![]() Βήμα 3ο : Την επομένη την κάνεις τσάρκα στις εκθέσεις για να διαλέξετε χρωματάκι και εξοπλισμό. ![]() Βήμα 4ο : Σε πηγαίνει σε σχολή οδήγησης για να πληρώσεις τα δίδακτρα του διπλώματός της. ![]() Βήμα 5ο : Σε κανά μήνα θα σε φέρνει εκείνη βόλτα για καφέ στην Όαση τις Τετάρτες................ ![]() Βήμα 6ο : Περιμένω πότε θα τα ακούσω ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή διαμονή στην παρέα μας..................με το καλό η αγορά της μπουμπούς............................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίος είσαι εσύ! Θα πάρεις μηχανάρα και πας να τη "βγάλεις" με ένα ζευγάρι γόβες;! ![]() ![]() ![]() ![]() Αν και μπορείς να κάνεις τη μπινιά να τις πάρεις σε λάθος νούμερο και να την πας μετά με τη φοράδα ( GS ) να τις αλλάξει! ![]() ![]() Κάνε φίλε μου το κέφι σου! Μιά ζωή την έχουμε! Κι η δικιά μου κάθε φορά που με τρώει ο ποπούλης μου για αλλαγή μηχανής έχει το σχετικό μπινελίκι, αλλά τη φωνάζω να βγει στο μπαλκόνι και της λέω ότι με αυτό το μοτοσακό θα κάνει βόλτα πλέον κι όλα καλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όμως, δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Σε κάτι τέτοια επιχειρήματα ανθρώπων που φοβούνται το δίκυκλο (όλοι έχουμε απώλειες στο περιβάλλον μας....) λέω την ιστορία του Υπολοχαγού, που το 2000 περίπου περπατούσε στην Ερμού με τη γυναίκα του και του έπεσε μάρμαρο στο κεφάλι, από διατηρητέο.... Μια στο δισεκατομύριο..... Σημάδι να βάλεις από ταράτσα, δύσκολα πετυχαίνεις διαβάτη στο κεφάλι, με πέτρα! Κι όμως έγινε! Κάποιος λέει πιο πάνω για το καντηλάκι με το λάδι του καθενός... Αν είσαι προσεκτικός και, κυρίως, προστατευμένος όλα όσα προβλέπονται για μηχανή, δεν έχεις πολλές παραπάνω πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο, να πάθεις δυστύχημα. Βεβαίως ο κίνδυνος στη μηχανή, λόγω έκθεσης, είναι μεγαλύτερος σε σχέση με άλλα οχήματα. Αλλά αυτό σε κάνει και πιο προσεκτικό και περισσότερο "υποψιασμένο" και προνοητικό. Ατυχήματα κλπ, έχουν - έχουμε όλοι. Οι αναβάτες, όπως λένε κάποιοι παλιοί μοτοσυκλετιστές , χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που έπεσαν και σε αυτούς που θα πέσουν. Τα μέτρα ασφάλειας όμως , ΣΩΖΟΥΝ! Με το καλό να πάρεις τη μηχανή σου και να τη χαίρεσαι με τη γυναίκα σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο forester κι εγω άνθρωπος της ασφαλειας είμαι αλλα η περίπτωση του ξαδελφου ήταν σοκαριστικη όπως είπες γιατί ήταν εξοπλισμένος απο την κορυφή ως τα νύχια κάθε φορά που καβαλουσε. Και με πολλα χλμ στην καμπουρα του. Πήγαιναν με το club ducati στο moto gp στην Πολη, είχαν φτάσει μεχρι και Συρία, Ισραήλ χωρίς το παραμικρό.
Τέλος πάντων μην σας μαυρισω τώρα και αρχίσαμε τόσο ωραία... |
|
|||
|
|||
![]()
πρώτη σου μηχανή θα είναι φίλε; έχεις καθόλου εμπειρία;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ουσιαστικά θα είναι η πρωτη δική μου. Μεχρι τα 22 μου καβαλουσα κάτι yamaha διχρονα (είχα και μια τούμπα) μετα πριν λίγα χρονια του κουμπάρου μου το Suzuki rf600. Αυτά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, φτάνουν νομίζω για να πάρεις το χοντρό μοντέλο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν είμαι έμπειρος πάντως.... Δεν έχω τον "αέρα". Δεν είναι κατάλληλη λέτε η GS για μένα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου και απο μένα λοιπόν.Σου εύχομαι να τη πάρεις τη μπουμπού και να κάνεις πολλές πολλές βόλτες. Οσο για τη σύζυγο να της πείς πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από έναν ανδρα πάνω σε ένα gs adv και πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο άντρα σου .
Επίσης να της πείς οτι θα σε ξαναερωτευτεί όπως εγω τον δικό μου άντρα(erevos) όταν πείρε το δικό του gs. Με εκτίμηση!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου! | prino | Κόσμος | 12 | 17-11-2011 23:36 |
Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 16:23 |
Τα Τρίκαλα στο Smart 21 (μια από τις πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.. ) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 29-10-2009 17:54 |
Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 19:48 |