![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κώστα,Δεν με απασχολει αν εχει παιχτει τιποτα αλλο,ειτε παρασκηνιακα,ειτε παλαιότερα....σαν μέλος,θα ηθελα να κρατάμε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....στο κατω κατω.....οποιος ιελει καυγα,ας το κάνει μακρυα απο τα φωτα..μην μαζευόμαστε και οι υπολοιπες μύγες.......... αν μη τι αλλο μαγκες να θυμαστε....τα πληκτρολογια προκαλουν πολα....ναυάγια και.....πολλους μετανοιωμενους... ... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...
Όσοι απλώς δε γουστάρουν τη φάτσα μου και αφενός περιγράφουν ανακρίβειες, ψέματα και π@π@ριές... αλλά και εκείνους που περίμεναν την ευκαιρία να βγάλουν χολή... τους έχω γειώσει... Κανονικά όμως... Όσο για τους διαχειριστές που - σε αντίθεση με άλλα θέματα - δεν επεμβαίνουν να κλειδώσουν/σχολιάσουν/κατεβάσουν/κλπ... το θέμα, ενώ το παρακολουθούν στενά, είναι απλώς για να δείξουν την ελευθερία του forum φαντάζομαι... Τους ευχαριστώ λοιπόν που μου επέτρεψαν να την εκμεταλλευτώ -με κακό τρόπο- κι εγώ μια φορά στα 19.000 μηνύματα... ίσως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου... |
|
|
|||
|
|||
|
συμφωνω..ειμαι φιλησυχος και ανθρωπος με κατανοηση (αυτοι που με ξερουν θα σας το επιβαιωσουν)....οταν αναφερω μια αποψη και καποιος επιτιθεται με λεξεις του τυπου π@π@ρ@ και καραγκιοζη πρεπει να υπερασπιστω τη θεση και την αξιοπρεπεια μου....με τον ιδιο τροπο !ζηταω συγνωμη σε ολα τα μελη (εκτος του Κωστη βεβαια) για τη συμπεριφορα μου ....
|
|
|
|||
|
|||
|
τα 19.000 μηνυματα δε σε κανουν moderator....εγω ειμαι ετοιμος να αναθεωρησω...αρκει να παψεις να μιλας με απαξιωτικο τροπο ,και να δεχεσαι το δικαιωμα του διαλογου και της προσωπικης αποψης!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η σταση σου σε τιμα,φιλε, θα ηθελα κάποτε να τα τσουγκρίσουμε! (και δεν εννοω τα λογια μας )
|
|
|
|||
|
|||
|
Aποσυρω το ενδιαφερον μου...ευχαριστω πολυ τον φιλο που προσφερει το δωρο και το αφηνω στην ευχερεια του να δοθουν όπου αυτος επιθυμει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι το αρχικό ποστάρισμα του συμφορουμίτη, αν το δούμε κατεξοχήν κριτικά, απενοχοποιεί την όποια "πονηρή" διάθεση μπορεί να του προσάπτεται. Είναι φανερό ότι ο ίδιος στηρίζει το ενδεχόμενο να μην του παραχωρηθεί το "μήλον της έριδος". Το προτείνει μάλιστα. Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους διαπληκτιζόμενους για να πάρω θέση υπεράσπισης. Ωστόσο έχω την εντύπωση πως ό,τι ακολούθησε ήταν καθαρά στα πλαίσια του εκνευρισμού και της έλλειψης ψυχραιμίας. Εντάξει, ανθρώπινα πάθη, η διάρκεια τα κακοχαρακτηρίζει, όχι η στιγμή. Όταν ο διάλογος δεν προσφέρει ηθική ικανοποίηση με τα ίδια τα διανοητικά εργαλεία που χρησιμοποιεί, συνήθως ακολουθεί η "βία". Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε στα μικρά παιδιά όταν έρχονται σχολείο. Και επειδή είναι κρίμα να κάνουμε σε έναν ανοιχτό χώρο επικοινωνίας σαν μικρά παιδιά και μάλιστα χωρίς το χάρισμα της αμνησικακίας που εκείνα διαθέτουν, καλό είναι να επιμείνουμε στο θεμελιώδες ζήτημα της επικοινωνίας μας που αφορά την ευφορία της αφιλοκερδούς συζήτησης πάνω σε θέματα που ενδιαφερόμαστε να μας αφορούν. Κια οι δύο φίλοι έχουν δίκαιο στο βαθμό που μόνο οι ίδιοι είναι σε θέση να ερμηνεύουν την ηθική διάθεση και την ειλικρίνεια του ψυχισμού τους. Και οι δύο έχουν άδικο εφόσον παρερμηνεύουν έναν διαδραστικό χώρο επικοινωνίας και μάλιστα με τρόπο που ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν να τους αφορά. Κι επειδή τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το τίποτα που τους χωρίζει, νομίζω ότι ήδη κανένας τους δεν θα ήθελε να συνεχίσει σε αυτό το πνεύμα εκνευρισμού. Συγνώμη για την παρέμβαση, πάντα φιλικά και καλά μας χιλιόμετρα.
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητηρια στο κυριο που επιθυμει να μεινει ανωνυμος!Ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους του να προσφερει αυτο το δωρο και θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να δηλωσω το ενδιαφερον μου μιας και ειναι η ωρα να αντικαταστησω τα ελαστικα μου.Χαλεποι καιροι για ολους μας και ιδιαιτερα για αυτους που δεν εχουν εργασια...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 13:51 |
| Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;; | frame | Τεχνικά θέματα διάφορα | 62 | 29-04-2011 17:15 |
| GS & MICHELIN | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 13:41 |
| Δοκιμή: Νέο Michelin Latitude Cross | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 04-10-2009 11:40 |
| Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 01:06 |