GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Χαρίζεται

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-03-2012, 19:43
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Έκπτωση στα Michelin !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θέμα έχει περασει στο επόμενο στάδιο....απο αυτο,της ευγένειας
Απο τα γραφόμενα του Κώστα και του Γιώργου....φαίνεται ότι υπάρχουν διάφορες απο παλιά.....
Τότε που Κώστας ,όπως πολλοί απο εμάς,συμφωνουσαμε ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ, κάτι που σου έχουν χαρίσει.....
Αν κάνω λάθος.....θα φταίει το Αλτσχάιμερ,παρακαλώ διορθώσετε με

κώστα,Δεν με απασχολει αν εχει παιχτει τιποτα αλλο,ειτε παρασκηνιακα,ειτε παλαιότερα....σαν μέλος,θα ηθελα να κρατάμε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....στο κατω
κατω.....οποιος ιελει καυγα,ας το κάνει μακρυα απο τα φωτα..μην μαζευόμαστε και οι υπολοιπες μύγες..........

αν μη τι αλλο μαγκες να θυμαστε....τα πληκτρολογια προκαλουν πολα....ναυάγια και.....πολλους μετανοιωμενους... ...
Παλιό 06-03-2012, 19:43
FONGEORGE Ο/Η FONGEORGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: egaleo-athens
Μoto: GSA '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Απόσπασμα μηνύματος Λεοντόκαρδου για τα δώρα του 2011:

..."Επειδή παρατηρήθηκε στις προηγούμενες χρονιές το φαινόμενο (σε πολύ περιορισμένη κλίμακα ευτυχώς)

κάποιοι που κέρδισαν ένα δώρο που δεν τους ήταν χρήσιμο, να το "βγάζουν για πούλημα",

θα παρακαλούσα να μην ξανασυμβεί αυτό σε καμία περίπτωση.

Και αυτό γιατί, είναι τουλάχιστον άκομψο, για να μην το πω γυφτιά,

ενώ κάποιος - σε περίοδο κρίσης/λιτότητας - πρόσφερε το δώρο αφιλοκερδώς,

αυτός που το κέρδισε, να θέλει "να κονομήσει" απ' αυτή την ευγενή προσφορά ..."

και η απάντησή μου στο αμέσως επόμενο post:

"Τουλάχιστον ΞΕΦΤΙΛΑΣ αυτός που το έκανε... για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα μεσημεριάτικα..."

Αν διάβαζες προσεκτικά κύριε ΦΟΝ... και έμπαινες πιο συχνά στο forum, θα καταλάβαινες ότι ο Νίκος μιλούσε για ΚΟΝΟΜΑ... πράγμα που όπως σου εξήγησα ήδη δεν ισχύει, καθώς στο θέμα που κατέβηκε (και που δε διαβασες καν) αναφερόταν ξεκάθαρα, ότι με τα έσοδα του κράνους θα αγοραζόταν νέο και θα ποσταριζόταν φωτό και γιατί όχι και απόδειξη αγοράς, καθώς θέλω Jet κράνος !!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν...

Υ.Γ. Θες να μας πεις για τις προσφορές σου στα δώρα της πίτας 2011, 2012, κ.ο.κ???
πανε στο χαριζεται και δες τα δωρα μου....!
Παλιό 06-03-2012, 19:44
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...

Όσοι απλώς δε γουστάρουν τη φάτσα μου και αφενός περιγράφουν ανακρίβειες, ψέματα και π@π@ριές... αλλά και εκείνους που περίμεναν την ευκαιρία να βγάλουν χολή... τους έχω γειώσει... Κανονικά όμως...

Όσο για τους διαχειριστές που - σε αντίθεση με άλλα θέματα - δεν επεμβαίνουν να κλειδώσουν/σχολιάσουν/κατεβάσουν/κλπ... το θέμα, ενώ το παρακολουθούν στενά, είναι απλώς για να δείξουν την ελευθερία του forum φαντάζομαι...

Τους ευχαριστώ λοιπόν που μου επέτρεψαν να την εκμεταλλευτώ -με κακό τρόπο- κι εγώ μια φορά στα 19.000 μηνύματα... ίσως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου...
Παλιό 06-03-2012, 19:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων

αν μη τι αλλο μαγκες να θυμαστε....τα πληκτρολογια προκαλουν πολα....ναυάγια και.....πολλους μετανοιωμενους... ...
συμφωνω..ειμαι φιλησυχος και ανθρωπος με κατανοηση (αυτοι που με ξερουν θα σας το επιβαιωσουν)....οταν αναφερω μια αποψη και καποιος επιτιθεται με λεξεις του τυπου π@π@ρ@ και καραγκιοζη πρεπει να υπερασπιστω τη θεση και την αξιοπρεπεια μου....με τον ιδιο τροπο !ζηταω συγνωμη σε ολα τα μελη (εκτος του Κωστη βεβαια) για τη συμπεριφορα μου ....
Παλιό 06-03-2012, 20:14
Senior Member

Απόσπασμα:

Τους ευχαριστώ λοιπόν που μου επέτρεψαν να την εκμεταλλευτώ -με κακό τρόπο- κι εγώ μια φορά στα 19.000 μηνύματα... ίσως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου...
τα 19.000 μηνυματα δε σε κανουν moderator....εγω ειμαι ετοιμος να αναθεωρησω...αρκει να παψεις να μιλας με απαξιωτικο τροπο ,και να δεχεσαι το δικαιωμα του διαλογου και της προσωπικης αποψης!
Παλιό 06-03-2012, 20:52
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE Εμφάνιση μηνυμάτων
συμφωνω..ειμαι φιλησυχος και ανθρωπος με κατανοηση (αυτοι που με ξερουν θα σας το επιβαιωσουν)....οταν αναφερω μια αποψη και καποιος επιτιθεται με λεξεις του τυπου π@π@ρ@ και καραγκιοζη πρεπει να υπερασπιστω τη θεση και την αξιοπρεπεια μου....με τον ιδιο τροπο !ζηταω συγνωμη σε ολα τα μελη (εκτος του Κωστη βεβαια) για τη συμπεριφορα μου ....

η σταση σου σε τιμα,φιλε,

θα ηθελα κάποτε να τα τσουγκρίσουμε! (και δεν εννοω τα λογια μας)
Παλιό 06-03-2012, 22:57
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Aποσυρω το ενδιαφερον μου...ευχαριστω πολυ τον φιλο που προσφερει το δωρο και το αφηνω στην ευχερεια του να δοθουν όπου αυτος επιθυμει...
Παλιό 07-03-2012, 00:16
ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο/Η ΔΑΣΚΑΛΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αργυρουπολη
Μoto: gs 1200

Απόσπασμα:
Άκυρο... μόλις είδα ότι αφορά περιοχή Πάτρας... ας το χαρεί κάποιο άλλο μέλος από τα εκεί περίχωρα... εκτός αν δεν έχει σημασία η περιοχή... και αποστέλλονται στην Αθήνα !!!

Ας το αποφασίσουν οι Admins !! Δεν είχα δει την περιοχή...
Νομίζω ότι το αρχικό ποστάρισμα του συμφορουμίτη, αν το δούμε κατεξοχήν κριτικά, απενοχοποιεί την όποια "πονηρή" διάθεση μπορεί να του προσάπτεται. Είναι φανερό ότι ο ίδιος στηρίζει το ενδεχόμενο να μην του παραχωρηθεί το "μήλον της έριδος". Το προτείνει μάλιστα. Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους διαπληκτιζόμενους για να πάρω θέση υπεράσπισης. Ωστόσο έχω την εντύπωση πως ό,τι ακολούθησε ήταν καθαρά στα πλαίσια του εκνευρισμού και της έλλειψης ψυχραιμίας. Εντάξει, ανθρώπινα πάθη, η διάρκεια τα κακοχαρακτηρίζει, όχι η στιγμή. Όταν ο διάλογος δεν προσφέρει ηθική ικανοποίηση με τα ίδια τα διανοητικά εργαλεία που χρησιμοποιεί, συνήθως ακολουθεί η "βία". Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε στα μικρά παιδιά όταν έρχονται σχολείο. Και επειδή είναι κρίμα να κάνουμε σε έναν ανοιχτό χώρο επικοινωνίας σαν μικρά παιδιά και μάλιστα χωρίς το χάρισμα της αμνησικακίας που εκείνα διαθέτουν, καλό είναι να επιμείνουμε στο θεμελιώδες ζήτημα της επικοινωνίας μας που αφορά την ευφορία της αφιλοκερδούς συζήτησης πάνω σε θέματα που ενδιαφερόμαστε να μας αφορούν. Κια οι δύο φίλοι έχουν δίκαιο στο βαθμό που μόνο οι ίδιοι είναι σε θέση να ερμηνεύουν την ηθική διάθεση και την ειλικρίνεια του ψυχισμού τους. Και οι δύο έχουν άδικο εφόσον παρερμηνεύουν έναν διαδραστικό χώρο επικοινωνίας και μάλιστα με τρόπο που ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν να τους αφορά. Κι επειδή τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το τίποτα που τους χωρίζει, νομίζω ότι ήδη κανένας τους δεν θα ήθελε να συνεχίσει σε αυτό το πνεύμα εκνευρισμού. Συγνώμη για την παρέμβαση, πάντα φιλικά και καλά μας χιλιόμετρα.
Παλιό 07-03-2012, 14:45
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Παλιό 08-03-2012, 22:20
Γιαννης Μανικας Ο/Η Γιαννης Μανικας βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Ηρακλειο
Μoto: R1200 GS

Συγχαρητηρια στο κυριο που επιθυμει να μεινει ανωνυμος!Ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους του να προσφερει αυτο το δωρο και θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να δηλωσω το ενδιαφερον μου μιας και ειναι η ωρα να αντικαταστησω τα ελαστικα μου.Χαλεποι καιροι για ολους μας και ιδιαιτερα για αυτους που δεν εχουν εργασια...
Κλειστό θέμα

Κανόνες καταχώρησης