GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 08-03-2012, 18:22
pits3 Ο/Η pits3 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μoto: F650GS (TWIN)
Προεπιλογή Απάντηση: Σχέδιο για χορήγηση χύμα φαρμάκων

Στο θέμα αυτο προτοτυπως θα συμφωνήσω με τον λοβερδο.. Καταρχάς τα γενοσιμα ειναι απο τα φασόν που τα λενε οι γιατροί και ναι ειναι το ίδια με το γνήσια απλά μεχρι τωρα παίρναμε οτι έγραφε ο γιατρός (με λίγα λόγια ανάλογα Με την εταιρία που του τα εχωνε δεν ειναι τυχαίο που οι φαρμακοποιοί ξεχωρίζουν ανάλογα με τη συνταγή την εταιρία που παιζει απο πίσω). Οσο για την ποσότητα θυμηθείτε τις ταινίες στην Αμερική που οι ασθενείς εχουν κατι πορτοκαλί κουτάκια με το ονομα τους πανω εε αυτά ειναι το φάρμακο βάσει δραστικής ουσίας και με την ποσότητα που χρειάζεται για τη θεραπεία. Εδω παίρνεις ένα κουτί με 30 χάπια για να χρησιμοποιήσεις τα 10-15 τα υπόλοιπα πέταμα γιατι την επόμενη φορά που θα πας στο γιατρό θα σου γράψει ξανά καινουρια... Μπορεί με άλλο ΟΝΟΜΑ αλλα με την ιδια ουσία ( στο παράλληλο άλλαξε "χορηγό")
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 19:58
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pits3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο θέμα αυτο προτοτυπως θα συμφωνήσω με τον λοβερδο.. Καταρχάς τα γενοσιμα ειναι απο τα φασόν που τα λενε οι γιατροί και ναι ειναι το ίδια με το γνήσια απλά μεχρι τωρα παίρναμε οτι έγραφε ο γιατρός (με λίγα λόγια ανάλογα Με την εταιρία που του τα εχωνε δεν ειναι τυχαίο που οι φαρμακοποιοί ξεχωρίζουν ανάλογα με τη συνταγή την εταιρία που παιζει απο πίσω). Οσο για την ποσότητα θυμηθείτε τις ταινίες στην Αμερική που οι ασθενείς εχουν κατι πορτοκαλί κουτάκια με το ονομα τους πανω εε αυτά ειναι το φάρμακο βάσει δραστικής ουσίας και με την ποσότητα που χρειάζεται για τη θεραπεία. Εδω παίρνεις ένα κουτί με 30 χάπια για να χρησιμοποιήσεις τα 10-15 τα υπόλοιπα πέταμα γιατι την επόμενη φορά που θα πας στο γιατρό θα σου γράψει ξανά καινουρια... Μπορεί με άλλο ΟΝΟΜΑ αλλα με την ιδια ουσία ( στο παράλληλο άλλαξε "χορηγό")
Ετσι είναι τα πράγματα, αλλά εδώ οι Ελληνάρες κρίνουμε πριν δούμε.
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:16
Senior Member

Δε θέλω να κατηγορίσω κανένα γιατι τα λαμογια δεν ειναι και εμπιστοσύνης, η αληθεια ειναι οτι ΑΝ το κάνουν να δουλεψει σωστά τότε σαν σχεδιο δεν ειναι κακό γιατι σαν φαρμακολογος αλλα και σαν τέως φαρμακάς (ιατρικός επισκέπτης) το παρόν σύστημα και κοστίζει και λάθος για τους ασθενείς ασφαλισμένους ειναι
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:37
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από melis Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχει γίνει και κάπου αλλού κάτι τέτοιο;;; Η είναι παγκόσμια πρωτοτυπία;;;;
Ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη...Γερμανια, Αγγλια, Ισπανια, ιταλια.........και Αμερικη.
Ο γιατρος υπολογιζει τις δοσεις του φαρμακου συμφωνα με την παθηση του ασθενους και του γραφει ουσια και αριθμο χαπιων.
Στα υγρα φαρμακα μονον (π.χ. αντιβιωσεις) γραφει ολο το μπουκαλακι διοτι στο 90% των περιπτωσεων εχουν περιεχομενο για θεραπεια 5-10 ημερων.

Σε περιπτωσεις χρονιων παθησεων (π.χ. ασθμα, καρκινοι κ.λ.π.) οι συνταγη δεν μπορει να υπερβαινει τον ενα μηνα, μετα ξαναπαει ο ασθενης, επαναεξεταζεται και ο γιατρος επανασυνταγογραφει.
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 20:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν παράγετε ελληνικό για να ξέρουμε αν είναι καλό ή όχι, θα φέρουν από έξω, κάτι μου έλεγε για μία ισραηλινή εταιρεία....
Το Ισραηλ εχει την μεγαλυτερη βιομηχανια γενοσημων στον κοσμο και απο αυτο προμηθευονται φαρμακα ολες οι χωρες της Ευρωπης, της Αμερικης, Ιαπωνια και Αυστραλια.
Ειναι εγκεκριμενα απο τον FDA (ο αμερικανικος ΕΟΦ) κι ελεγχονται κατα την εισαγωγη τους στην ευρωπη απο τον ευρωπαικο ΕΟΦ αλλα και τον Ελληνικο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι στην Γερμανια η αγορα των γενοσημων κατεχει το 88% της αγορας, στην Αγγλια το 80% και στην ΕΕ το 60-70%........

Ειχαμε αυτην την συζητηση με τον γνωστο και στους δυο μας μοτοσυκλτιστη γιατρο την Κυριακη που μας περασε ο οποιος μας διαβεβαιωσε (ειμασταν 6 ατομα) οτι καμια ανησυχια δεν υπαρχει, το γενοσημο ειναι 100% το ιδιο με το πρωτοτυπο και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.

Οποταν μην ανησυχεις λοιπον...........
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 21:18
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Εμένα λογικό μου ακούγετε, στο ντουλάπι μου έχω δεκάδες χάπια που δεν χρησιμοποιήσαμε για διάφορους λόγους, κάπου είναι αμαρτία να τα πετάμε.
Μετά θα πληρώνουμε και λιγότερα, άλλο να πάρεις 3 χάπια και άλλο 1 πακέτο
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 21:41
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Τι λέτε βρε παιδιά, πρώτα από όλα γιατί να μου αλλάξει το φάρμακο το οποίο πέρνω από το 2008 και χρειάστηκε να το αλλάξω 2 φορές πριν καταλήξω σε αυτό για να μην έχω διάφορες μικροπαρενέργειες.
Αυτό σε ότι με αφορά προσωπικά....

Από και εκεί και πέρα στην Ελλάδα που είναι τι βασίλειο της νοθείας, ποιός θα μου εγγυηθεί ότι αυτό που θα πάρω είναι σωστά φτιαγμένο, μιλάμε για την υγεία μας και όχι το τεπόζιτο της GS που μπορεί να κάψει και λίγο νεράκι....

Δεν μιλάω για μία αγωγή που θα πάρω για 10 μέρες, μιλάμε για φάρμακα που πέρνουμε καθημερινά για μία ζωή και που έχουμε εξοικιωθεί (ο οργανισμός μας) με αυτά...

Της μάνας μου τις άλλαξαν 3 διαφορετικά χάπια μέχρι να βρουν πιό της ρυθμίζει την πίεση καλύτερα και τώρα θα της το αλλάξουν.....

Γιατί δεν με πείθουν ότι είναι όλα αυτά δεν είναι για το καλό της υγείας μας αλλά της τσέπης τους....
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 22:04
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λέτε βρε παιδιά, πρώτα από όλα γιατί να μου αλλάξει το φάρμακο το οποίο πέρνω από το 2008 και χρειάστηκε να το αλλάξω 2 φορές πριν καταλήξω σε αυτό για να μην έχω διάφορες μικροπαρενέργειες.
Αυτό σε ότι με αφορά προσωπικά....

Από και εκεί και πέρα στην Ελλάδα που είναι τι βασίλειο της νοθείας, ποιός θα μου εγγυηθεί ότι αυτό που θα πάρω είναι σωστά φτιαγμένο, μιλάμε για την υγεία μας και όχι το τεπόζιτο της GS που μπορεί να κάψει και λίγο νεράκι....

Δεν μιλάω για μία αγωγή που θα πάρω για 10 μέρες, μιλάμε για φάρμακα που πέρνουμε καθημερινά για μία ζωή και που έχουμε εξοικιωθεί (ο οργανισμός μας) με αυτά...

Της μάνας μου τις άλλαξαν 3 διαφορετικά χάπια μέχρι να βρουν πιό της ρυθμίζει την πίεση καλύτερα και τώρα θα της το αλλάξουν.....

Γιατί δεν με πείθουν ότι είναι όλα αυτά δεν είναι για το καλό της υγείας μας αλλά της τσέπης τους....

Όταν μιλάμε για την υγεία άλλου ,θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί
Μακάρι να βρεις άκρη και να μην έχεις παρενέργειες και προβλήματα ,με τους πειραματισμους του κάθε λαλακα.....λοβερδου
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 22:05
Senior Member

στη μητέρα σου αλλάζε την ουσία, το ονομα δεν εχει διάφορα. Δες το κουτί που παίρνει μεσα γράφει την δραστική ουσία χτυπά το στο google και θα δεις οτι υπάρχει σε πολλες ονομασίες το ίδιο πράγμα. Χαρακτηριστικό ειναι το depon me to panadol (παρακεταμολη) η το mesulid me to lalide(νιμεσουλιδη) ίδια ουσία άλλο ονομα και άλλη εταιρία
Προχτές ειχε στο κουτι της πανδωρας ένα ρεπορτάζ που εξηγούσε κάποια πράγματα.
Χρονια εχω που μαλωνω με φιλους γιατρούς και φαρμακοποιούς για αυτο το θέμα ολα παίζονται στις μίζες των γιατρών απο τις φαρμακευτικές, τους πληρώνουν ΧΟΝΤΡΑ γιανα γράφουν αβερτα και συγκεκριμένα σκευάσματα και μεγάλες ποσότητες.
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2012, 22:11
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Mάνθο, διάβασε λίγο πιο προσεκτικά αυτά που γράφει παραπάνω ο Σταύρος.

Μετά από αρκετές αλλαγές, κατέληξαν στην καινούργια φαρμακευτική αγωγή !
Γλύτωσε πλέον τις παρενέργειες
και τώρα θα ξανααλλάξει !

Αυτό, δεν έχει καμμία σχέση με προμήθειες, μίζες κ.ο.κ ...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης