![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αν και το έχω 4 μήνες γιατί το αγόρασα για το ποδήλατο του γιου μου αλλά πρόλαβαν και το έκλεψαν
![]() Πιστεύω πάντως πως λειτουργεί. Ένα μειονέκτημα που έχει είναι ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας, αν και έχει 2 στη συσκευασία πρέπει να τις φορτίζεις συνεχώς. |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον αντε να πω ποιο πολλα
Εγω το πηρα προ 4 ετων οταν με εκλεψαν ενα παπι 20 ετων αι τα πηρα στο κρανιο.... Η συσκευη εχει μονιμο φορτιστή μηχανης, συνδεεται στη μπαταρια και φορτιζει μονιμα, σε περιπτωσει που βγαλουν την μπαταρια της μηχανης τοτε η ενσωματομενη κραταει 7 ημερες. βαζεις μεσα μια καρτα cosmote, ενεργοποιεις το gprs πρωτα και βγαζεις το pin. μετα κανεις εγκατασταση στη μηχανη, δηλωνεις αριθμους κτλ. Κανεις ενα δωρεαν λογαριασμο σε ενα σερβερ, κανεις μια κληση στη μηχανη, και βλεπεις στον υπολογιστη στο ιντερνετ πυο ειναι, ποσο τρεχει κτλ.... αν θελεις δηλωνεις με κληση η με sms να σε δειχνει συνεχομενη πορεια η την τρεχουσα θεση μονο... επειτα, αν δεν εχει σημα δορυφορου, σε στελνει το τελευταιο, αν δεν εχει σημα gprs σε στελνει μολης αποκτηση.... Και λιγα σχολια, προ 3 ετιας το εβαλα σε ενα xt660, μετα απο 20 ημερες εκλεψαν το μηχανακι, ο κολλητος τρελαθηκε.... εκλαιγε, μολις θυμηθικε με πηρε τηλεφωνο, το ειδαμε στη χαλκιδικη, πηγαμε εγω και αυτος.... με τη συμφωνια οτι αν δουμε κατι καλουμε αστυνομια, τελικα αυτος εφερε και 4 ζωακια.... ειδαμε το μηχανακι σε συνεργειο πισω, εκει μας εδεινε στιγμα, πηγαμε και ζητησαμε μοτερ απο χτ660, αυτος που ειχε το μαγαζι μας ειπε οτι σε 2 ημερες θα μας εχει.... τοτε μπηκαν τα ζωα... τον εκανα μαυρο... αραπι ηρθε η αστυνομια.... και βρηκε 20 κλεμενα μηχανακια... Αυτα.... ειναι ενα ακομη αντικλεπτικο... δνε ειναι σωτηρας...αλλα βοηθα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίος και ο φίλος σου αλλά και...τα ...ζωάκια ![]() ![]() ![]() θα μπορουσα να εχω καποιο λινκ με το συγκεκριμενο gps που εχεις? (απλα στο νετ παιζουν πολλα αλλα αρκετα απο αυτα ειναι....παπάντζες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
εχω αυτο Mini Golbal Tracking GPS Tracker GPS GPRS GSM Tracker for Pet Kids Car Safety | eBay δωρεαν εντοπισμος στο ιντερνετ μεσο gprs εδω Real time GPS Tracking solutions - GpsGate.com λυπαμε που αργο να απαντησω αλλα δεν μπαινω συχνα στο φορουμ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε ευχαριστω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δουλευουν και εχουν πολυ καλο εντοπισμο.περνεις τηλ στην αριθμο της καρτας που εχει μεσα στο gps και σου απαντα με μυνημα στο κινητο που εχεις δηλωσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχνα το φιλε υπαρχουν JAMMERS που μπλοκαρουν την ανιχνευση και ειναι πολυ φθηνα.το μηχανακι το γλυτωνεις με gps tracker μονο εαν στο παρει κανενας Αλβανος
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.... | jarhead | Μου τη δίνει που ..... | 50 | 12-12-2011 16:54 |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Ανάβρα Μαγνησίας | siraxanz | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 10 | 27-11-2011 21:02 |
Τέλος το ελευθέρας στην Εγνατία Οδό | Sakis | Χρήσιμα | 10 | 13-10-2011 18:34 |
Προτασεις για προιοντα καθαρισμου-γυαλισματος!! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-09-2010 07:41 |