
22-03-2012, 19:30
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. γ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Αυτό το ξέρεις ότι σηκώνει πολύ πείραγμα.....
Εσύ Γιάννη στο θέμα της παρέλασης γιατί δεν αποκάλεσες αυτόν που σε προκάλεσε και μάλιστα απευθείας με παράθεση "χουντικό";
Και εγώ διαφωνώ με την θέση σου στο θέμα της παρέλασης αλλά δεν θα σε πω "τσόγλανο-αριστερή πουλακίδα" (έκφραση του Τεοςς) εδώ
Το ξαναέγραψα ότι δεν θέλω να μπω στην ουσία του θέματος του ποστ, δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Επίσης ας αποφασίσουμε πότε το defence.net έχει δίκιο και πότε όχι.
http://www.gsforum.gr/603283-post170.html
Καλή σου μέρα, ειδικά αν είσαι μακριά στα ξένα.... 
|
Σχολίασα τον τρόπο που δημοσίευσε την συγκεκριμένη είδηση το defencenet και όχι την είδηση σαν γεγονός. Φυσικά δεν έθεσα θέμα για άλλες δημοσιεύσεις ή οποιαδήποτε γενίκευση. Δεν υπάρχει θέμα (ούτε λογική) συνολικής καταδίκης των δημοσιεύσεων του defencenet ή οποιουδήποτε site .
Καθένας μπορεί να συμφωνεί ή διαφωνεί με δημοσιεύσεις οποιουδήποτε site αρκεί να μην είναι υβριστικές προς άλλους, όπως η συγκεκριμένη αναφορά σε <<αδαείς και συμπλεγματικούς>> ή όπως παλαιοτέρα σε … <<γυμνοσάλιαγκες του φόρουμ>> (επειδή τόλμησα να πω την γνώμη μου και να αμφισβητήσω την … χαρούμενη πτώχευση του Γαρουφακη).!!!
Εξακολουθείς να κόβεις από γραφόμενα μου ότι νομίζεις ότι σε συμφέρει.
Αποκαλώ τους αναρχικό- μπαχαλάκιδες <<τσόγλανο-αριστερές πουλακίδες>> και δικαιολογώ το γιατί. Όπως στο ποστ 169, αποκαλώ <<μαλακοτσόγλανους>> τους 5 πλιατσικολόγους εμπρηστές που αναφέρει ο stukas.
Δεν αποκάλεσα έτσι συμφορουμιτη, εάν κάποιος ανήκει σε αυτές τις ομάδες και παρεξηγήθηκε … ξυδάκι (από το ξύδι)!!!
Για τον φίλο gsmaniac, οι πιλότοι είναι πάνω απ΄ όλα επαγγελματίες. Εάν στο σενάριο της άσκησης του ΝΑΤΟ, Έλληνες και Τούρκοι πρέπει να συνεργαστούν …. συνεργάζονται, εάν είναι αντίπαλοι …. παίρνουν κυλόττες!!!
|