29-03-2012, 22:35
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη
|
|
Απάντηση: Laptop Acer
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska
Χωρίς να θέλω να στην πω, αλλά μιας και το είδα και είμαι και της δουλειάς, το δίνεις κομματάκι ακριβό. Εγώ σαν μαγαζί θα το αγόραζα σε άψογη κατάσταση μαξ 200€ για να το πουλήσω μαξ 250€. Σκέψου ότι είναι εκτός εγγύησης και ότι η μπαταρία του μετά από 3 χρόνια έχει εκφυλιστεί και πάει για αλλαγή. Επίσης καινούρια με τριετή εγγύηση βρίσκεις πλέον με 420 € και brands πολύ καλύτερα από acer, Toshiba ας πούμε ή Samsung.
Και στα γράφω όλα αυτά επειδή δυστυχώς όλοι όταν αγοράζουμε πληρώνουμε καμπόσα αλλά επειδή η τεχνολογία ξεπερνιέται χάνουν γρήγορα την αξία τους. Με δεδομένο πάντα ότι έβαλες αγγελία για να το διώξεις.
Φιλικά Βασίλης.
|
Να μου την πεις οπως λες μπορει να μην ηθελες, αλλα δεν νομιζεις οτι με μια τετοια κινηση μου "ξεκανεις" με την μια την αγγελια μου,εκθετοντας με? Γιατι καποιος που δεν με γνωριζει μπορει να πει οτι μπηκα να βρω κοροϊδο...
Στα 200 ευρω που λες -επειδη τα κοιταξα, δεν ανεβασω ετσι αγγελια- υπαρχει οντως acer αλλα ειναι netbook...Και οσον αφορα τη μπαταρια, το λιγοτερο που κραταει, αναλογως τι εφαρμογη τρεχει, ακομα και το λειτουργικο που τραβαει πολυ,ειναι μιαμιση ωρα, χρονος παρα πολυ καλος για λαπτοπ σχεδον 2μιση ετων.
Αν μη τι αλλο, Toshiba Και Samsung σου δινουν εγγυηση αλλα αν τους βρεις γραψε μου...
Τωρα στο αν καποιος προτιμησει να παρει το δικο μου κ μου ζητησει καλυτερη τιμη, αυτο ειναι αλλη υποθεση...
Και μην ξεχνας οτι εσυ λες θα το παρεις σαν μαγαζι 200 για να το δωσεις 250...
Εντελως φιλικα και "μεταξυ" μας, δε θα εκανες ολη αυτη τη "διαδικασια" για ενα 20% κερδος....Ειχα κ εγω μαγαζι
Last edited by Troublemaker; 29-03-2012 at 22:37.
|