![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όρε Ζησιμε τι είναι αυτά που κάνεις φιλαρακι......Με βάνεις στη μπριζα τώρα....
![]() ![]() Καλά να περάσεις φίλε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για πού ετοιμάζεσαι εσύ ????? Αναρωτιέμαι το Πάσχα τί ψήνεις ????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλο Πασχα Ποιος ξερει μπορει μετα να χασω τον προσανατολισμο μου . Ασε που την Παρασκευη του Πασχα εχει ωραια πανηγυρια ειναι Ζωοδοχου Πηγης και γιορταζω |
|
|||
|
|||
![]()
Marionman
με την μηχανη μου και ας ριχνει τραπεζοκαθησματα . ειμαι της παλιας σχολης . ριξε τηλ. για κανα τσιπουρακι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αχ Ζησσιμε... σε εμας με τα καινουργια μοντελα μαζι με τα τραπεζοκαθισματα πεφτουν και οι τιμοκαταλογοι...κατακεφαλα!! Ο παλιος ομως ειναι αλλιως! Καλη Ανασταση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
paschalis
ευχαριστω πολυ εχω και εγω βεβαια ενα αγχος μην μου μπλοκαρουν ![]() απο τις λασπες και τα χιονια κυριως μην που κοψει το χρωμα !!!!!!! Καλη Ανασταση |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο βρε Ζήσιμε ... όχι μόνο της παλιάς σχολής, αλλά ΚΑΙ "παλιάς κοπής" ... μ' αρέσεις ... ![]() Καλά να περάσεις κ καλή Ανάσταση !!! .
|
|||
|
|||
![]()
Τζουμερκα μου περιφανα
![]() ΚΡΥΟοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως που εχουν υπεροχο τσιπουρο |
|
|||
|
|||
![]()
Απο Μ. Σάββατο και για μια βδομάδα θα είμαι στα πάτρια εδάφη στα Τζουμέρκα (Πλαίσια Ιωαννίνων) αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί το σπίτι είναι το πρώτο δεξιά μετά το γήπεδο...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαλονικιότικο Τσιπουράκι Πέμπτη 3/11 Πλατεία Άθωνος | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 110 | 09-11-2011 00:12 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 22:32 |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 13:06 |
πιτσιρίκι | wolferin | Ανέκδοτα | 7 | 27-01-2009 18:39 |
Πέταξε κι εσύ ένα ζευγάρι παπούτσια | GS_maniac | Χιούμορ | 4 | 20-12-2008 13:06 |