![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω ένα μικρο ηλεκτρονικό στα εργαλεία μου και όποτε το θυμηθώ κανω ενα τσεκ.Νομίζω οτι 2.7 με το 2.6 είναι μικροδιαφορά χωρίς να μας ανυσηχεί.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις φίλε Ιάκωβε, πέρνα και από τα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και γω το ιδιο μπιχλιμπιδι χρησημοποιω απο παλια που ειχα μια kle500 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ μέσα στην πόλη κατεβάζω λίγο πίεση για να ζεστένονται τα λάστιχα λίγο γρηγορότερα .....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά, ξαφνικά το RDC μου έδειξε ένδειξη πίσω 1,8 και αναβοσβήνανε τα πάντα.
Σταματάω λοιπόν σε βενζινάδικο και σύμφωνα με την αντλία το πήγα στα 2,8 bar. Ανεβαίνω πάνω και το RDC δείχνει 2,1!!! Αν θυμάμαι καλά στο manual έγραφε ότι η ένδειξη του RDC είναι ανηγμένη στους 20 βαθμούς κελσίου, αλλά τέτοια διαφορά δε δικαιολογείται ακόμα και να τα είχα βάλει στο φούρνο. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Έχετε συγκρίνει την ένδειξη του RDC με την πραγματική; Νομίζω ότι το δικό μου τα επαιξε... |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα που εβαλα αερα συμφωνουσαν απολυτα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μετά από λίγη ώρα, δεν "έστρωσε" ;;;; Αν όχι, πήγες και σε άλλο βενζινάδικο, να τσεκάρεις αν όντως το πιεσόμετρο του προηγουμένου, δείχνει σωστά ;;;; .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το κακόμοιρο το RDC έλεγε την αλήθεια και σήμερα χαρηκα που το επέλεξα τότε μαζί με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ! Δυστυχώς μετά την πίσω ένδειξη 1,3 (!) η οποία επαληθέυτηκε από πιεσόμετρο, ανακάλυψα μια πολύ καλά καρφωμένη βίδα πάνω στο 1 μηνός anakee2 λαστιχάκι μου! Πάω αύριο σε έναν βουλκανιζατερά στην Αμφιθέας για εσωτερικό μπάλωμα, το είχα κάνει και στο vstrom που είχα παλιότερα και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
Οδηγός ελαστικών | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-07-2009 22:05 |
Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 01:16 |
Hλεκτρονική μέτρηση πίεσης ελαστικών. | Arkas | Αυτοκίνητο | 9 | 13-01-2009 01:44 |