![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
k1200gt..σκεφτομαι ισως δωσω το k1200gt που εχω για gs1200adventure!! η μοτο αγοραστηκε ton 10/06 24500euro με ολα τα εξτρα που υπαρχουν για αυτην..κυριολεκτικα..θελω να βρω adventure 09 με αναλογα εξτρα και κατασταση με το gt.. εχω κανει 22500χλμ ταξιδιαρικα και ευλαβικα συντηρημενα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ μου φίλε,δεν επιθυμείς την υγιείς κατάσταση της τσέπης σου?gs 08-09 μακρια....απο 2010 κι έπειτα....για Ψαξε το να δεις,απο συνεργεία μέχρι και φορουμς,ελληνικα κι εξωτερικού....
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 14-04-2012 at 16:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα μόνο τα 07 κ τα 10αρια είναι τα καλα;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα πρόβλημα στα οχτάρια. Αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα θα στο βγάλει.Είτε 07 είναι η 08, 09 ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όταν διαβάζω τις κριτικές σου, σε κάθε ευκαιρία, για αυτή τη μηχανή, συνειρμικά μου έρχεται στο μυαλό "ένας γνωστός μου" καψούρης μια μία γκομενάρα, που από την ημέρα που τον παράτησε έγινε ξαφνικά πουτ@ν@, κ@ριόλα, σκύλα κλπ...... |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ακριβώς!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επισης όπως έχω ξαναπεί,ανέκαθεν φοβόμουν για ζημιές και δεν είχα πάθει τότε τίποτα. Οι ζημιές στο μοντελο 08-09 ειναι συχνές....εδω έχουν βουιξει τα forums ελληνικα και εξωτερικού,τι δηλαδη,επειδη είχαμε η εχουμε BMW δε θα λέμε και αλήθειες? Κιβώτια ταχυτήτων,πολυ συχνό φαινόμενο λόγω βλακείας των Γερμανών. ESA,εδω έχει ανοίξει και club.... Αντλία βενζίνης,τελικα αυτο το θέμα απασχολεί το gs απο το πρώτο μοντελο και τελικα δε λένε να το διορθώσουν.α,ξέχασα,δεν θελει πλύσιμο και στην βροχη να κυκλοφορεί αν γίνεται με ομπρέλα. Σε κάποιους προβλήματα και στο διαφορικο,ρουλεμαν που βαρανε απο τα 11000 χλμ,καποιες περιπτώσεις ειναι και πιο σοβαρές. Αλλα μάλλον μπορει να ειμαι και υπερβολικός,ισως σε αυτο το forum........ Το μηχανάκι μου το δούλευα άψογα,και πάντα ήταν άψογο,όπως αρμόζει σε μια τέτοια μηχανη,άλλωστε δεν ηταν και η πρώτη μου μηχανη.το οτι την γουστάρω σαν μηχανη δεν αλλάζει,το λέω και θα το ξαναπώ...για το μοντελο του 2007 η 2010 γιατι δεν λέω κάτι. Γιατι ειδικα στο δεύτερο τα περιστατικά βλαβων ειναι πολυ αραιά ακόμα και στο εξωτερικο.ειδαν αρκετα λάθη και τα διόρθωσαν όπως φαινεται. Και τέλος,δεν μιλάω για μενα,γι αυτο που έπαθε η μηχανη μου,μιλάω για όλα αυτα που διαβάζω. ΑΣΕ δε που ποσοι άλλοι δεν έχουν πάθει βλάβες,ισως κι απο δω μεσα αλλα δεν βγάζουν αχνα...λογικο. Τέλος πάντων,μην χαλάμε την αγγελία του φίλου. Καλη πώληση φίλε μου.και στην αγορα να εισαι επιφυλακτικος και να το ψάξεις το θέμα πριν κανείς το οτιδήποτε. Η GSA ειναι κουκλαρα,στο ξαναλέω,αλλα δες για μοντελο 2010 κι έπειτα. Πάντα φιλικά. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Το ρουλεμαν παραμενει το ιδιο και στο 2010 μοντελο,στην αντλια βενζινης δεν εχει γινει καμια αλλαγη.η esa εχει χαλασει και σε μοντελα 2010.φιλε k1200gt οτι προβληματα μπορει να σου βγαλει το μοντελο του 2004 μπορει να σου βγαλει και του 10 και του 11.αγορασε την μηχανη που θελεις,καντην πρωτα ενα test ride,δες το ιστορικο της τα προβληματα της και τα σερβις της και αναλογως πραξε.την μηχανη θα την παρεις εσυ!οχι εγω,ουτε αυτος.βεβαια καλο ειναι να υπαρχουν οι συμβουλες και οι γνωμες γι'αυτο υπαρχουν τα φορουμ.
Last edited by squad; 15-04-2012 at 11:27. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε γιαννη εχεις αλλαξει 15 μηχανες,και ακομα ψαχνεσαι..
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαχειριστής ιστολογίου κατηγορείται για εκβιασμό βουλευτή | GeorgeP | Επικαιρότητα | 1 | 09-04-2012 21:55 |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 11:37 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 12:04 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |