![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Σωστή και οι δυο συντοπίτες……….
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ να φτιάξεις μιά λίστα με τα 2 πράγματα από τα οποία ξεχωρίζει ο άντρας!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει........
![]() το 1 ειναι οτι παντα βρισκει ενα 2, για να κολλησει στο 1......... ![]() ολα μασημενα τα θελεις γιατρε μου??????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν τρώγεσαι!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή το συγκεκριμένο post θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου εμπειρία απο τα εξουσιοδοτημένα και επίσημα.
Νέος κάτοχος BMW και ακούγοντας περίεργους θορύβους (τους γνωστούς ντέ εκ των υστέρων) ήρθα σε επαφή με τον (μάστορα) και αφού την έκανε μια βόλτα έβγαλε την ετοιμηγορία. Ρουλεμάν σασμάν και κάτι τίς ποσό γύρω στα 1,300 γιούρω το γαμπριάτικο. Την επομένη συνάντηση με άλλο μάστορα. Και αυτός την βόλτα του. Εφερε ένα ΤΑΥ και μου ρύθμισε τον συμπλέκτη και μου είπε <άντε στο καλό θείο>. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Όσο βαθαίνει η κρίση τόσο θα βλέπουμε και θα ακούμε τέτοια. (ενοείται ονόματα στην διάθεση του forum. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το 1100 ρυθμίζεται-ρεγουλάρεται από το 13άρι παξιμάδι στο τέρμα της ντίζας.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν το καταλαβαινω αυτο.
αν ειναι αληθες κατι τοτε γιατι να μην μπουν στοιχεια,εμπορου,αντιπροσωπειας. λεγεται βοηθεια τοτε προς τον καταναλωτη?λεγεται βοηθεια προς τον συνφορουμιτη?δεν νομιζω.... αρκει να ειναι επιβεβαιωμενο οτι ειναι ετσι τα πραγματα. παλιοτερα δεν διστασα να δωσω στα φορα οτι δεν με εξυπηρετησε σωστα,ηρθα με μεγαλη κοντρα με αντιπροσωπο και πωλητη. οπως επισης και στο 0300 καποτε εδωσα καταστημα με πωλησεις μηχανων που μου εφαγε 500 ευρω απο μια πωληση-ανταλλαγη και τρεχανε μετα να επανορθωσουν μολις ειδαν την δημοσιευση. λεφτα τους αφηνουμε μαγκες,οχι κουκουτσια. δεν θελουμε,αλλα απαιτουμε το καλο μας,το συμφερον μας και την βοηθεια μας στους συμφορουμιτες. |
![]() |
|
|