![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
To χάσαμε το νιονιό πατριώτη.....Ψωνάρες Ελληνάρες.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τους χαιρετάω όλους(και όχι από κόμπλεξ ντινοπουλε + νλς )
![]() Και ας μένουν στο φανάρι. Από τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αντένα ρίνγκ ;;;;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() Δώστου ενα πακετάκι τσιγάρα μέχρι νάρθει ο μπόγιας να τον περισυλλέξει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τουλάχιστον το δικό μας το σηκώνει ο γερανός - εσάς θέλει το γερανό του Βωβού (για τα κτήρια)
|
|
|||
|
|||
![]()
btw μια και ανάφερε ο Ντινόπουλος τα TDM
τους έχει πει κάποιος ότι είναι πολύ γρήγοροι; έχουν βάλει και όλοι εξατμίσεις (είναι της μόδας TDM με εξάτμιση, όπως μια περίοδο όλα τα XT είχαν γίνει motard... οι ίδιοι είναι εξάλλου) γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν έτσι όταν βρεθούν δίπλα σε GS (και τέσπα δεν έχουν βαρεθεί να "είναι σε κακή μέρα";... ![]() τελευταία σούπα σε TDM, χτες (and counting) (varako τελευταία σούπα σε vara, προχτες - and also counting) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ίσως και να το επιβεβαιώσουν κάποιοι ![]() Τώρα, στο δικό μου nissan, έχω βάλει αυτοκόλητο ....toyota οπότε όλα καλά. Υστ. συμπαθέστατοι ιδιοκτήτες vara, έχω ξαναπεί, ότι έχετε πολύ καλές μοτοσικλέτες, αλλά τα παραπάνω, είναι μια .....παλιά ιστορία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το 1100 του 97, έριξε στην βάρα ;;;;;Φαντάσου να ήταν και καμιά gs1200 toy '08,'09 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ο 366 είναι χεράς! ![]() Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά gsa1200 μη τρελαίνεσαι, μάλλον ο ένας αναβάτης έριξε στον άλλο
(αν κάποιος δεν ξέρει να αλλάξει καν ταχύτητες στο σωστό σημείο, δεν του φταίει η μηχανή του) όμως για το 1200 φυσικά και του ρίχνει, που βλέπεις δηλαδή το περίεργο; και ένα tip προς αποφυγή προς τους varkάρηδες... αν πετύχετε BMW boxer σε καμιά ανηφόρα (ακόμα και ελαφριά), κάντε πως δεν την είδατε... δείτε το τοπίο... ούτε η ροπή έχει καμία σχέση, ούτε η κλιμάκωση του κιβωτίου σας συμφέρει |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 19:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 13:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 09:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 02:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 22:50 |