![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα....θα εχω τον νου μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα, ελπίζω να έχεις καλά μαντάτα…
Όσο πάει και αγριεύει η κατάσταση, τέτοιες μηχανές δεν τις παίρνουν για να κλέψουν σοκοφρέτες από περίπτερα. Τις παίρνουν γιατί εκτελούν παραγγελίες λόγο ανταλλακτικών, το έχουν πάρει χαμπάρι το έργο ότι τα ανταλλακτικά / αξεσουάρ σε αυτές τις μηχανές κόβουν χρήμα. Το νου μας στο Car.gr και σε εφημερίδες, βουνό με βουνό δεν σμίγει….. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα πω κατι κοινοτιπο και εγω ευχομαι να την βρεις γιατι εχω και εγω την ιδια ακριβος και να τουσ κοπουν τα χερια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι να την βρεις!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα τελευταία το έχουν ξεσκισει το παλαιό φαληρο !!!
Συνέχεια κρούσματα απο κει !!! Τουλάχιστον ήταν ασφαλισμένη ; ΥΓ. ΕΡΩΤΗΜΑ ; Στη γειτονιά σου σε κοντινό δρόμο έχει λαϊκή ; Είχε Συνεγιαρμό η ΜΗΧΑΝΗ ; Αν ναι αυτο της bmw η κάποιον άλλο ; Σορρυ που ρωτάω όλα αυτα απλα επειδή είμαι παθών κάνω μια στατιστική Last edited by deepblue; 25-05-2012 at 01:06. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Και πολύ καλά κάνεις και ρωτάς ... Ένας από μας να την "γλυτώσει", είναι τεράστιο όφελος ... .
|
|||
|
|||
![]()
Eυχομαι να βρεθει συντομα και να απαλλαγεις απο αυτο το βασανο!Δυστυχως αν την βαλουν στο ματι δεν τη γλυτωνεις, γιαυτο δεν την αφηνω ποτε εξω, μονο σε κλειστο χωρο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δικο μου ΜΈΓΑ λάθος ήταν πως οταν αγόρασα τη ΜΗΧΑΝΗ ολοκαίνουργια και ήθελα να βάλω Συνεγιαρμό έκανα τη βλακεία και έβαλα αυτόν που πρότεινε η bmw και η συγκεκριμένη εκθεση bmw όπου έγινε η αγορά ,λέγοντας μου μη βάλεις κάτι άλλο θα χάσεις εγγύηση αυτός κουμπωνει στη φύσα μη κόβεις καλώδια κλπ.
Και έτσι έβαλα αυτόν ο οποίος ήταν μαύρο χάλι !!! Τεσπα τώρα ότι έγινε έγινε . Απλα τώρα πια δεν αξιζει να έχουμε οτιδηποτε χωρίς ασφάλεια κλοπής !!! Για ασφάλεια ζωής και κλοπής δεν αξιζει να τσιγουνευομαστε χρήματα !!! Ποτέ δε ξέρεις αν θα είσαι εσυ ο τυχερός ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μη χειροτερα ρε που φτασαμε.μακαρι να την βρεις φιλε κ συ κ ολοι οι αλλοι που τους ετυχε το ιδιο αδικο σκηνικο.στην τελικη να σαι καλα εσυ ....κ εχει ο θεος
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τους κοπούν τα χέρια γμτ τα .....πανα
|
![]() |
|
|