![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Λάκη ... πολύ σωστός!
Κατά τη γνώμη μου ... είναι φυσιολογικό δύο άνθρωποι να μην έχουν τις ίδιες απόψεις. Το θέμα είναι όταν ένας από τους δύο ή και δύο προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους και μάλιστα (το χειρότερο) χωρίς επιχειρήματα! Μία συζήτηση θεωρώ ότι είναι εποικοδομητική όταν ανταλλάσσεις απόψεις όχι όταν επιβάλλεις. Επίσης, με την "άτακτη φυγή" δεν συμφωνώ! Συμφωνώ όμως με την ελευθερία του λόγου, βέβαια μέχρι το όριο που δεν προσβάλλει τους άλλους! Αυτά ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λες Ηλία μου?? Αν μου χαρίζανε όμως μια ferrari σε κοκκινάκι, δεν θα έλεγα όχι... Ξέρεις πόσες μηχανές θα αγόραζα αν την πουλούσα...??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλώστε δεν λένε τυχαία ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις με έναν βλάκα..! Πρώτα θα σε ρίξει στο επίπεδό του, και μετά θα σε νικήσει λόγω πείρας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κανένας δεν διεκδικεί το απόλυτο δίκιο,διεκδικεί μόνο το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα.
Κάποιοι από εμάς ενώ θέλουν αυτό το δικαίωμα, ταυτόχρονα δεν το παραχωρούν. Δεν συμφωνώ με αυτό που λές, αλλά θα δώσω και τη ζωή μου για να μπορείς να το λές.(Φιλοσοφία Βολταίρος).
Last edited by Albatros; 11-06-2012 at 16:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υπάρχει και το τρίτο είδος όπου παραχωρεί το προαναφερθέν δικαίωμα κατά το δοκούν θεωρώντας ότι έτσι εξευμενίζει τον ολοκληρωτισμό του....; ![]() ![]()
|
![]() |
|
|