![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είμαι ένας από τους χιλιάδες άσχετους που δεν ξέρουν γιατί πήραν την άχρηστη αυτή μηχανή με την άθλια εμφάνιση και που όλοι θέλουν να την πουλήσουν, για να πάρουν τις πανέμορφες και αψεγάδιαστες HONDA που είναι μόνο και όλο προσόντα. Σε ευχαριστούμε που μονίμως μας θυμίζεις πόσο μεγάλοι ΜΑΚΑΚΕΣ είμαστε ΟΛΟΙ οι κάτοχοι των BMW. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επι τελευταίου σου , γιατί μου το χαλάς.Απευθύνωμαι σε φίλους και εάν κάποιος προσβάλεται απλά δεν απαντά....................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οκ αλλά σε παρακαλώ θερμά μην το παρακάνεις, για μένα προσωπικά είναι κάπως κουραστικό να διαβάζω μηνύματα που πρέπει να μαντέψω αν είναι πλάκα η όχι ή αν απευθύνονται σε συγκεκριμένους φίλους .Στο τελευταίο ήσουν αρκετά συγκεκριμένος για αυτό και απάντησα απότομα. Αν όμως είχα βάλει κάποια γελαστή φατσούλα( ![]() ) στο τέλος της πρότασης θα το έπαιρνες για πλάκα μια και αλλάζει όλο το νόημα της,τώρα αν σου πω ότι έκανα πλάκα δεν θα με πιστέψεις, έτσι την πάτησα και εγώ, βάζε φατσούλες ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
| F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |