![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αντε επιτέλους. Μανιακε φέρε τα ποπκορν να φέρω τις μπύρες!!!!!!
ΜΟΥΤΡΟ ![]() Μου λειψατε ρε παλιό παιδια!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο νικος και ο γιωργος........εχουν παρελθον στα φορουμικα πλακωματα
θα εχει πλακα............. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά τι μηχανάκι να διαλέξει ο φουκαράς , για τον οποίο ετέθει το ερώτημα;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Ειρήνη υμίν αδέρφια
|
|
|
|||
|
|||
|
Για όνομα του Θεού.
Πάρτε μια Honda μπας και γελάσει λίγο το πικραμένο χείλο σας .Η ανωτέρω αιταιρία πάει ολοταχώς για κλείσιμο. Ούτε οι πρόσφατες αξαγορές μπορούν να τη σώσουν απο την καταστροφή όπου έχει απο μόνη της με τα αναξιόπιστα προιόντα της οδηγηθεί......................... |
|
|
|||
|
|||
|
Μη λες τέτοια και μείνουμε από ανταλλακτικά
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάει το παλληκάρι. Μια ερώτηση έκανε (τι το ήθελε και αυτός ) και θα το φτάσουμε στην τρόικα. Μην ανησυχείς πάντως . Θα τη στηρίξουμε στο άμεσο μέλλον διότι έχω 2 χωριανούς που εργάζονται στη ακατανόμαστη........................ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ.... Last edited by dionysisgs; 10-08-2012 at 09:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παιρνω λοιπον το θαρρος να σου πω την δικη μου αποψη σε συτο που ρωτησες οσο μπορω πιο αντικειμενικα. Εχω Βαραντερο και Χοντα γενικα μια ζωη παιρνώντας ομως και απο αλλες εταιρειες τα 35 χρονια του ταξιδιου μου με μοτοσυκλετα, δεν ειμαι ομως Χοντακιας! Ευχαριστως πηγαινα σε κατι αλλο αν μου αρεσε κι αν ΟΟΟΟΟΛΕΣ οι αναγκες του ηταν λαδια-νερα καθε 12000κμ και σερβις καθε 24000. ΚροσσΤουρερ ενατιον GS........ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΟ το ενα και ΑΑΑΑΑΑΛΛΟ το αλλο.
Αυτα τα ολιγα, ελπιζω να μην σε κουρασα. |
|
|
|||
|
|||
|
απιστευτο............περασαν 3 χρονια για να διαβασουμε κατι ισσοροπημενο
![]() ![]() απο τον γιωργο![]() αυτο με την προστασια αερα και για την καταναλωση, ειναι για κουβεντα........αλλα στα υπολοιπα ![]() |
![]() |
|
|