![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Άχ Αλέκο, μου μετέδωσες τη χαρά σας, φαίνεται ότι το απολαύσατε. Άσε που μου ξανάφερες στη μνήμη μου τα της Ρουμανίας, σα να έβλεπα με τα δικά μου μάτια αυτές τις εικόνες, όπως τις είδα πριν 1.5 μήνα.
Μπράβο, πάντα κι οι δύο παρέα, χαρούμενοι να ταξιδεύετε και να ευχαριστιόσαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε να είστε καλά και στο επόμενο με καλό.
Υ.Γ. Μετά τις φωτογραφίες που τράβηξες νομίζω πως ο Σταύρος(Frits)βρήκε βοηθό ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τί να πρωτοθαυμάσω.. δεν ξέρω!!! Το κείμενο? (φίλε μου είσαι καταπληκτικός..)Τις φωτό? (αν είχες camera για αριστερόχειρες, τί θα έβγαζες δηλ.?) Το ταξίδι σας? (Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, λέμε..) Τελικά εσένα θαυμάζω, Αλέκο, και τη Μαίρη!!!
Μπράβο σας!!!! να'στε καλά να ταξιδεύετε και να μας ταξιδεύετε κι εμάς.. |
|
|
|||
|
|||
Ταξιδιωτικο....με το καλο και στο επομενο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα Αλεκο και Μαιρη
![]() ![]() ![]() Απολαυστικη η γραφη σου Αλεκο και οι φωτογραφιες σκιζουν ![]() ![]() Την Τεταρτη που οδηγουσες στην Τρανσαλπινα,ανεβαινα κι εγω! Ειχα παρει το δρομο της επιστροφης![]() Να ειστε παντα καλα και να ταξιδευετε ![]() ![]() Α ναι ,εκεινα τα...''ρολλα βαψιματος'',οπως εγραψε καποιος,ειναι κατι σαν τσουρεκι και λεγεται κιουρτοςκολατζ'' και ειναι Ουγγαρεζικης προελευσης Ωραιοτατο!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλεκάρα, έγραψες!!!
Και με το ταξίδι και με τις φωτογραφίες και με την περιγραφή! Να είστε πάντα καλά, να ταξιδεύετε όπου κάνετε κέφι
|
|
|
|||
|
|||
|
<< ΑΠΙΘΑΝΟΣ >> Μπραβο αλεκο!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΜΑΙΡΗ ΝΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αλεκο και μαιρη ειστε απλα υπεροχοι
|
![]() |
|