Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ
Ράδιο αρβύλα είναι κ παρανόηση. Λένε όχι στον ευρωπαικό στρατό, το θέμα είναι πιο βαθύ Γιώργο. Αν πουλήσουν τις τράπεζες (ξέρεις με την μεταφορά μετοχών τους στην ΕΚΤ- όταν αναχρηματοδοτηθούν από αυτή), η οικονομική αρχή της χώρας μας περνάει στην ΕΕ. Αν τότε αλλάξουν οι όροι των δανείων κ χρηματοδότησης κ γίνουν πιο αυστηροί κ αρχίσουν να δημεύονται περιουσίες ελλήνων πολιτών, τότε θα πρέπει κάποια αρχή να έχει την δυνατότητα να επιβάλει την τάξη. Ε λοιπόν η αρχή αυτή είναι ο στρατός και η αστυνομία που ενώ μέχρι σήμερα είναι εθνικός θα γίνει πλέον κοινοτικός κ θα παίρνει διαταγές απευθείας από τις Βρυξέλες. Μάλιστα η αστυχνομία θα γίνει μικτή με Βούλγαρους κ άλλους γείτονες με το πρόσχημα να βγαίνουν μικτά περίπολα κ να ελέγχουν χαρτιά μεταναστών. Έτσι πάει να αρχίσει το παραμύθι.
Δε μίλησε κανείς για γένος, παρανόηση κ ράδιο αρβύλα είναι που το πουλάνε στις πορείες για να έχουν συνθήματα. Αυτό υπάρχει ήδη. Ο όρος για να μπει κανείς στο στρατό είναι να είναι έλληνας πολίτης κ μόνο.
Η Γερμανία ζητάει δειλά δειλά την αλλαγή συντάγματος σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης, κ μετά αυτομάτως θα αναγράφεται ο όρος Ευρωπαίος πολίτης με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ρώτα ότι θέλεις για το νόμο περί στρατολογίας ελλήνων, κ να μη το γνωρίζω μπορώ να μάθω άμεσα ότι θέλεις.
|