GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #31  
Παλιό 20-09-2012, 09:04
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Μηνύματα: 772
Προεπιλογή Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ

Ράδιο αρβύλα είναι κ παρανόηση. Λένε όχι στον ευρωπαικό στρατό, το θέμα είναι πιο βαθύ Γιώργο. Αν πουλήσουν τις τράπεζες (ξέρεις με την μεταφορά μετοχών τους στην ΕΚΤ- όταν αναχρηματοδοτηθούν από αυτή), η οικονομική αρχή της χώρας μας περνάει στην ΕΕ. Αν τότε αλλάξουν οι όροι των δανείων κ χρηματοδότησης κ γίνουν πιο αυστηροί κ αρχίσουν να δημεύονται περιουσίες ελλήνων πολιτών, τότε θα πρέπει κάποια αρχή να έχει την δυνατότητα να επιβάλει την τάξη. Ε λοιπόν η αρχή αυτή είναι ο στρατός και η αστυνομία που ενώ μέχρι σήμερα είναι εθνικός θα γίνει πλέον κοινοτικός κ θα παίρνει διαταγές απευθείας από τις Βρυξέλες. Μάλιστα η αστυχνομία θα γίνει μικτή με Βούλγαρους κ άλλους γείτονες με το πρόσχημα να βγαίνουν μικτά περίπολα κ να ελέγχουν χαρτιά μεταναστών. Έτσι πάει να αρχίσει το παραμύθι.
Δε μίλησε κανείς για γένος, παρανόηση κ ράδιο αρβύλα είναι που το πουλάνε στις πορείες για να έχουν συνθήματα. Αυτό υπάρχει ήδη. Ο όρος για να μπει κανείς στο στρατό είναι να είναι έλληνας πολίτης κ μόνο.
Η Γερμανία ζητάει δειλά δειλά την αλλαγή συντάγματος σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης, κ μετά αυτομάτως θα αναγράφεται ο όρος Ευρωπαίος πολίτης με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ρώτα ότι θέλεις για το νόμο περί στρατολογίας ελλήνων, κ να μη το γνωρίζω μπορώ να μάθω άμεσα ότι θέλεις.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:25.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!