![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by JohnGS1100; 20-09-2012 at 08:52. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατα το αιτημα αυτο δεν θα επρεπε να υπηρετεις στον ελληνικο στρατο. Μηπως εγω δεν καταλαβαινω επαρκως τα αιτηματα που ανηρτησε ο Napgeo? Με τα 2,3,4 διαφωνεις? Υ.Γ. αν δεν βαριεσαι να μιλαμε για ωρες και για μερες.....ευχαριστηση μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ράδιο αρβύλα είναι κ παρανόηση. Λένε όχι στον ευρωπαικό στρατό, το θέμα είναι πιο βαθύ Γιώργο. Αν πουλήσουν τις τράπεζες (ξέρεις με την μεταφορά μετοχών τους στην ΕΚΤ- όταν αναχρηματοδοτηθούν από αυτή), η οικονομική αρχή της χώρας μας περνάει στην ΕΕ. Αν τότε αλλάξουν οι όροι των δανείων κ χρηματοδότησης κ γίνουν πιο αυστηροί κ αρχίσουν να δημεύονται περιουσίες ελλήνων πολιτών, τότε θα πρέπει κάποια αρχή να έχει την δυνατότητα να επιβάλει την τάξη. Ε λοιπόν η αρχή αυτή είναι ο στρατός και η αστυνομία που ενώ μέχρι σήμερα είναι εθνικός θα γίνει πλέον κοινοτικός κ θα παίρνει διαταγές απευθείας από τις Βρυξέλες. Μάλιστα η αστυχνομία θα γίνει μικτή με Βούλγαρους κ άλλους γείτονες με το πρόσχημα να βγαίνουν μικτά περίπολα κ να ελέγχουν χαρτιά μεταναστών. Έτσι πάει να αρχίσει το παραμύθι.
Δε μίλησε κανείς για γένος, παρανόηση κ ράδιο αρβύλα είναι που το πουλάνε στις πορείες για να έχουν συνθήματα. Αυτό υπάρχει ήδη. Ο όρος για να μπει κανείς στο στρατό είναι να είναι έλληνας πολίτης κ μόνο. Η Γερμανία ζητάει δειλά δειλά την αλλαγή συντάγματος σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης, κ μετά αυτομάτως θα αναγράφεται ο όρος Ευρωπαίος πολίτης με ότι συνεπάγεται αυτό. Ρώτα ότι θέλεις για το νόμο περί στρατολογίας ελλήνων, κ να μη το γνωρίζω μπορώ να μάθω άμεσα ότι θέλεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι να πεις, πρώτη φορά βλέπεις μετανάστες στον στρατό μας ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλαλ δεν ξερω τους ορους αυτης της ''μεταβασης'', δεν θα ηθελα π.χ να μου απαγορεψουν να διδασκω την ελληνικη ιστορια στα σχολεια.....λεω μια πιθανοτητα......γιαυτο λεω θελει ψαξιμο πριν αποφανθω ευχαριστα ¨η δτσαρεστε. napgeo τα ηξερες αυτα? γιαυτο βγαινετε στους δρομους? αν ειναι ετσι γιατι δεν το λετε και σε εμας......γιατι αλλα επιδιωκετε κι αλλα αιτηματα βαζετε? αναξιοπιστο λαικιστικο ΠΑΣΟΚΙΚΟ συστημα μου θυμιζει. Εσυ εχεις σχεση ομως μονον με αξιοπιστα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχώς για πολλούς εξακολουθούν σε αυτή τη χώρα να υπάρχουν Πατριώτες. Το εάν ήταν επανάσταση δεν θα το αποφασίσω εγώ και ούτε θα λογοδοτήσω ............................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πλήρη σύγχυση . Άλλο αξιόπιστο Γερμανικό δίκυκλο και Άλλο Γιαπωνέζικο Αξιόπιστο. Με το πρώτο πάντα θα φτάνεις με την οδική και ξεκούραστος και με τη δεύτερη κουρασμένος και ταλαιπωρημένος. Βγες από τα κόμματα. Προσωπικά έχω διαγραφεί......................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσα και να διαγράφεται τώρα......η ζημια δεν διορθωνεται ![]() Τους δώσατε τα εφοδια( οι εγγεγραμμένοι)......και μας κατεστρεψαν ![]() Τώρα είναι αργα για δάκρυα.....ΝΑΠΟ,Γιώργο, κλπ γραμμενοι |
![]() |
|
|