Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas
Σωτηρη στη Ρωσια οπου εμενε ενα διαστημα αυτος,εκαναν ενα διαγωνισμο αντοχης μοτοσυκλετας
καθε χρονο,τον ''IRON ASS'' που σημαινει ''σιδερενιος κ@λ@ς'' και εκει ειχαν
να καλυψουν 3.000 χλμ σερι,σταματημα μονο για βενζινη,και οταν λεμε σερι
εννοουμε μερα νυχτα.Ο συγκεκριμενος ειχε κερδισει αυτον τον διαγωνισμο.
Δε θα ξαναγραψω γι αυτο το θεμα γιατι νομιζω τραβηξε πολυ.
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
|
Στο 36ωρο που κάνουν περίπου 900 +/- 50Κμ τη μέρα ο ποιο γρήγορος
(που είναι και συμφορουμίτης μας) ξεκίνησε
08:00 του Σαββάτου και έφτασε στο προορισμό του
19:00 , δεν είδε σχεδόν τίποτα !!! παρά μόνο γκάζια, ενώ οι υπόλοιποι έφτασαν περίπου στης
22:00 με αποτέλεσμα να είναι όλοι πτώματα, στον τερματισμό της Κυριακής σταμάτησαν στης
03:00 της
Δευτέρας ΕΔΩ που η αστυνόμευση είναι από ελλιπής έως ανύπαρκτη Ήτοι τη μία μέρα ταξίδευαν 18 ώρες και την άλλη από την κούραση 22 σε ξαναρωτάω το βλέπεις λογικό? και εφικτό ?
Το
IRON BUTT ASSOCIATION το γνωρίζω καλά, και τα άτομα αξίζουν πολλά αλλά δεν κάνουν τουρισμό, αγώνα κάνουν και δεν το διασκεδάζουν καθόλου.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Bedouin
Τι θελεις να πεις Σωτηρη, οτι εγω που το εκανα τωρα τον Αυγουστο ειμαι παραλογος ε; ε; ε;   
Aνεβηκα ολη την Νορβηγια (απο Οσλο 2200 χλμ, σχεδον ολο στροφιλικια) και κατεβηκα ολη την Φινλανδια. Εχω κανει την βορεια Σκανδιναβια 5 φορες. Η καθε πλευρα εχει της παγιδες της (που σε καθυστερουν πολυ) αλλα δεν ακουμπησα το θεμα ημερον και χλμ. κλπ. γιατη ειναι long story και ηδη εχουμε γαμ=πιπ το ποστ του αλλου ανθρωπου.
Εαν ανοιξουμε αλλο thread θα ειναι χαρα μου.
|
Οχι ρε Θανάση δεν είσαι παράλογος, αλλά καλλίτερα θα ήταν την εποχή που είπα, και,!!! δεν φαντάζομαι να έκανες και εσύ 1000Κμ τη μέρα??