![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Στο Πεττα θα πας.
Πιο πριν φρόντισε να βγάλεις τσιμουχες κ να απομωνωσεις τα ρουλεμαν. Πας, τις αφήνεις, στις περνάει αμμοβολλη, τις βαφει κ στις δίνει πίσω. Ζήτησε τον Μακη κ πες ότι είσαι από εμένα διαφορετικά όταν κ αν το αποφασίσεις στηλε μου ένα πμ να τον πάρω τηλ ώστε να σε περιμένει. Θα μείνεις ευχαριστημένος. |
|
|
|||
|
|||
|
Εκεί καταλήγω Αλκίνοε,σε ευχαριστώ!
2 φανοποιοί εδώ κοντά που ρώτησα δεν το κάνουν. Θα σου στείλω πμ Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Τις έφτιαξες να τις δούμε;;;
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι φιλε μου ακομη. Είπα να την χαρώ λιγο ακόμη και να τις βγάλω οταν χαλάσει ο καιρός. Εννοείται θα ποσταρω οταν τις κανω... Μου μπηκε και τρελη ιδεα να τις "ψησω" εγω, θα δούμε :-)
Send from Atrix Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόοοοον
Αφου η μηχανή μπήκε μέσα για το μουαγιέ, η ζάντα θα έβγαινε αποφάσισα και τις πήγα για βάψιμο στον Πέττα. Κόστος 120 ευρώ, την άλλη μέρα τις πήρα ,ζυγοστάθμιση στον Περιστερά και τις έβαλα. Αποτέλεσμα σούπερ, αλλά κακή μόνωση στην μπροστά με συνέπεια πολλή άμμο αλλά οκ καθαρίστηκε. H μηχανή κούκλα ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ όμορφες φαίνονται!
![]() Αλλα μην είσαι ...τσιγκουνης! ![]() Βάλε κι άλλες φωτογραφίες,ακομη και ολόκληρη τη μηχανή... |
|
|
|||
|
|||
|
Θα βάλω ,θα βάλω
Απο Δευτέρα που θα πάρω κινητό γιατί το κατεστρεψα
|
|
|
|||