![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() το "θεός" το δέχομαι, με αρέσει αν και είμαι λιγουλάκι αλτρουϊστής... ![]() εγώ πάντως στηρίζω τα λεγόμενά μου σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και στον τόπο μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη τα προηγούμενα 60 χρόνια (μετά τον Β.Π. πόλεμο). Όπως και να έχει εποχές 2000-2009 δεν θα τις ξαναδούμε είμασταν τυχεροί-άτυχοι που τις ζήσαμε. ![]() Ζήτω ο ΠΑΟΚ... ![]() Last edited by frits; 25-11-2012 at 20:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by tramgs; 25-11-2012 at 20:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με αυτους που διαφωνω (ελαχιστοι) κοιταζω να τελειωνω την κουρσα γρηγορα................... |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και δύο και πάνω χρόνια κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Αυτή η δόση, αν την πάρουμε, θα είναι κι η τελευταία. Ηδη έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα για ακόμη ένα κούρεμα της τάξης του 50%. Κι αυτό φυσικά δεν εγγυάται ότι τα προβλήματά μας θα λυθούν. Το τέρμα της πορείας είναι η δραχμή, αργά ή γρήγορα θα μας σπρώξουν. Δυστυχώς δεν είχαμε τους ΑΝΤΡΕΣ πολιτικούς να το κάνουν όσο ο λαός άντεχε ακόμη.
Τα περί ανάπτυξης που θα έρθει είναι φούμαρα. Ας ετοιμαστούμε για δύσκολα χρόνια κι ας ελπίσουμε για τα παιδιά μας. Η οικονομία της χώρας απλά δεν υφίσταται! Ανακύκλωση παροχής υπηρεσιών. Χρηματοδοτούμενη από το δημόσιο (δανεισμό). Με την εφαρμογή των μέτρων που ψηφίστηκαν ότι έχει απομείνει από την αγορά θα πεθάνει. Το αργότερο το καλοκαίρι θα μιλάνε πάλι για νέα μέτρα για να καλύψουν τα νέα ελλείμματα. Πιστεύετε ότι θα συνεχίζουν να μας ταϊζουν για πολύ οι "εταίροι"; Θα μας κάνουν ένα τελευταίο δάνειο κι έξω από την πόρτα..... Ψεύτης να βγω αλλά δε βλέπω πως μπορεί να αλλάξει αυτή η πορεία με τις υφιστάμενες πολιτικές ένθεν κακείθεν.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξερεις επισης πολυ καλα οτι συνδεομαι οικογενειακως με πρωην στελεχος τησ Glaxo, οποτε ξερω πολυ καλα τι παιζοταν στο κυκλωμα του φαρμακου οπως π.χ για τις πιεσεις του προεδρειου του συνδικαλιστικου σας φορεα επι σειρα ετων στο αρμοδιο υπουργειο για αυξησεις στις τιμες των φαρμακων ουτως ωστε να αυξηθει το κερδος των φαρμακειων. Οι μεταξυ τους συναντησεις γινοντουσαν στις αιθουσες συνεδριασεων των φαρμακευτικων εταιρειων............ο κοσμος το ειχε τουμπανο αλλα εγω τα μαθαινα απο πρωτο χερι. Αν δεν τα ξερεις αυτα τοτε ΝΑΙ η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας γιαυτο πρωτα μαθε τα και μετα ανοιγεις το στομα σου Κωστα μου!!! Υ.Γ. οτι χρωστουνται λεφτα στους φαρμακοποιους ειναι αληθεια, οτι ΣΗΜΕΡΑ υποφερετε οπως ολοι οι ελ. επαγγελματιες ειναι αληθεια, οτι κλεβουΜΕτο κρατος επι σειρα ετων οι περισσοτεροι ελ. επαγγελματιες ειναι επισης αληθεια. Οποταν Κωστα μου μην θεωρεις οτι ζω σε αλλο κοσμο...............δυστυχως ειμαι πιο ενημερωμενος απο τον μεσο Ελληνα και δεν ζω στον αστερισμο του ΣΥΡΙΖΑ και του καθε αλητη συνδικαλιστη που κοιταει μονον την παρτη του αγνοωντας ολους τους αλλους ελληνες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ομως σημαινει διαλυση της Ευρωζωνης πραγμα που δεν το θελει η Γερμανια φυσικα γιαυτο και η μεταστροφη της η οποια συζηταει ακομα και την μειωση στα επιτοκια δανεισμου προς της ελλαδα στα δανεια απο το πρωτο μνημονιο και μετα μεχρι και με αρνητικο προσημο. Δλδ αυτη να δανειζεται με 1,5% και να δανειζει την ελλαδα με 1,25%. Συζηταει ακομα και διαγραφη χρεους αντι για κουρεμα..............Διαβαζε κι ακου τα νεα και τις ομιλιες της Μερκελ καθως και την αποδοχη αυτων απο την Λαγκαρντ. Ακομα και ο Σοιμπλε τα μαζεψε προχθες απεναντι στην Λαγκαρντ. Γιαυτο ανεμενε, θα εχουμε εξελιξεις συντομα........ευχαριστες. Δεν ειναι τυχαια η εξαιρεση του 50% των ιδιοκτητων ακινητων απο τον ενιαιο ΦΑΠ στο νεο φορολογικο, συνδεεται απολυτα με τα παραπανω που σου λεω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα...
@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@... ![]() ![]() ![]() Καληνύχτα φωτεινε παντογνώστη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το Σεπτέμβριο για πρώτη φορά το εμπορικό ισοζύγιο ήταν θετικό (-35%) οι εισαγωγές Το πρόβλημά μας είναι ότι το κράτος μας ξόδευε (ακόμα και μέσω υμών για να κάνουμε και το χατήρι του GeorgeP ![]() Το θέμα "δραχμή" έπαιξε και από ότι φαίνεται θεωρήθηκε ασύμφορο προς το παρόν από τους δανειστές μας, στο μέλλον και με ισοσκελισμένους αν όχι πλεονασματικούς ισολογισμούς ίσως είναι χαρτί στα δικά μας χέρια πλέον. Αυτό το άντεχε ακόμη ο λαός δεν το καταλαβαίνω, περιουσίες ολόκληρες θα είχαν εξανεμιστεί σε ένα βράδυ και αν σήμερα είναι δύσκολο να βρεις κάποια φάρμακα με την δραχμή θα ήταν αδύνατο. Μιλάμε για πληθωρισμό της τάξης του 60-70%, τι να αντέξει ο λαός, άλλο κατεβαίνω από τις σκάλες έστω και κουτρουβαλώντας και άλλο πηδώ από το μπαλκόνι. |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή νομίζετε ότι θα μας κάνουν το χατήρι να μειώσουν τα επιτόκια;! Και μετά θα πάρουν σειρά Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιρλανδοί. Και θα δεχτούν αυτά να τα πληρώνουν οι Γερμανοί!!!!!! Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου! Με το που αισθανθούν σιγουριά για τις τράπεζές τους οι Γερμανοί θα πάρουμε τον πούλο. Και με τη δραχμή φτηνό εργατικό δυναμικό θα είμαστε, σε μιά χώρα χωρίς Ελληνες....
Υπάρχει μιά λύση. Μαζικές μηνύσεις κατά των πολιτικών για εμπαιγμό πρώτα από όλα του λαού! Για εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερώντων ( βλέπε siemens πχ για να μην αραδιάσω ονόματα και δημιουργήσω ίσως πρόβλημα στο φόρουμ ). Αυτό αν δεν κάνω λάθος λέγετε προδοσία. Κι εκ των υστέρων φαίνεται ότι προδότης δεν ήταν μόνο ο προ-προηγούμενος πρωθυπουργός αλλά το παιχνίδι πάει αρκετά πίσω, εκεί γύρω κοντά στα Ιμια..... |
![]() |
|
|