![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ δεν βλέπω σκάρτο 30%. Εγώ βλέπω 52,5 (26+13,5+7,5+5,5) αυτό που καταστρέφει η θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα με την στηγνή αντιπολίτευση σε στυλάκι ΚΚΕ. Λέμε όχι, λέμε "αντί", λέμε "δεν", λέμε "έξω" και οτι άλλο αντίθετο προς το συμφέρον της χώρας, απλά για να το λέμε και για να μην συμφωνήσουμε σε τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα. Σε ΌΛΑ ΔΕΝ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί αν αυτό το 52,5% ήταν συσπειρωμένο με τους υπόλοιπους Έλληνες, θα μπορούσε και η συνκυβέρνηση να μιλάει με άλλο αέρα στους εταίρους μας. Και όχι να έχει το 52,5% από πίσω να της πριονίζει την καρέκλα. Ομοψυχία μας λείπει και όχι επιχειρήματα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν είσαι και τόσο καλός στα μαθηματικά...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δευτερον, για να δεις αν καρπωθηκε ο ?ΣΥΡΙΖΑ κατι απο αλλα κομματα πρέπει να παρακολουθησεις τις δημοσκοπησεις της ιδιας εταιρειας στο παρελθον.Το 26% που δινει στον ΣΥΡΙΖΑ η pulse σημερα το ιδιο ποσοστο του εδινε σε αναλογη δημοσκοπηση τον Μαιο και μαλιστα αναμεσα στις δυο εκλογικες αναμετρησεις. αν καρπωνοταν κατι σημερα θα επρεπε να παιζει στο 35% στην προθεση ψηφου και με αναγωγη. Αν ελπιζεις για μονοκομματικη κυβερνηση οποιουδηποτε κομματος επαιξες κι εχασες για τα επομενα 20 χρονια. |
|
|||
|
|||
![]()
Το αγγούρι έρχεται! Αν θα είναι αύριο ή μεθαύριο δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Εδώ μας έχουν γ..ήσει για 31 δις, φανταστείτε τι θα γίνει αν κάνουν κούρεμα σε δάνεια δημοσίου τομέα.... από τα ρουθούνια θα μας το βγάλουν! Η "όμορφη" δεκαετία 2000-2009 τελείωσε! Εχουμε αρχίσει κι επιταχύνουμε για το άλμα στο παρελθόν! Μας βλέπω να βάζουμε τα varadero και τα gs στα πωπουδάκια μας μαζί με τα αγγούρια....
Αντε καληνύχτα τώρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μην αναγκάστουμε και βάλουμε στα πώπουδακια μας και ήδη πρώτης ανάγκης... ![]() Το 1/3 θά ναι άνεργοι,το 1/3 υπάλληλοι με μισθούς πείνας και αντίξοες συνθήκες εργασίας και το αλλο 1/3 πεινασμένοι συνταξιούχοι και παιδάκια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι καθημερινά έξω στην αγορά και έχω δει πράγματα απίστευτα.Μετά και απο την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας όσο το δυνατόν με πιο ανώδυνο τρόπο , αφου δεν θα υπάρχουν καταναλωτές για να καταναλώσουν τίποτα άλλο εκτός των βασικών για την διατροφή.
Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το pc και διαβάζω στο φόρουμ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι .Δεν είναι όπως τα έχω δει όπως τα έχω βιώσει με συναδέλφους κλπ ![]() Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζω... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον άλλος ζει σε αλλο πλανήτη! Δε γίνεται να ζούμε όλοι σε αλλο πλανήτη εκτός απ ΑΥΤΟΝ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντα θα υπαρχει η απεναντι αποψη και ιδιως με πολιτικα πορωμενους φιλους ![]() εγω δεν εχω ακουσει ανθρωπο, να πηγαινει καλα επαγγελματικα, ψυχολογικα, κοινωνικα, σεξουαλικα..... ![]() μας εχουν ισοπεδωσει........και ερχονται τα χειροτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με προλαβες φιλε.συμφωνω απολυτα!
|
![]() |
|
|