GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-11-2012, 20:51
gian75 Ο/Η gian75 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: argyroupoli
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Το κατόρθωμα της κυβέρνησης.............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
αν και δινω πολυ σημασια στις δημοσκοπησεις...........που βλεπεις οτι ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος και ο Τσιπρας θα παει στο 3%??????

Νέο προβάδισμα 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων.

Η ΝΔ εμφανίζεται δημοσκοπικά σε πτώση κατά δέκα μονάδες κάτω από το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές, ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 26%

ΝΔ 21,5%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%

ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5%

ΠΑΣΟΚ 6,5%

ΚΚΕ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 4%

σκαρτο 30%..........καταστρεφει την ελλαδα

Εγώ δεν βλέπω σκάρτο 30%.
Εγώ βλέπω 52,5 (26+13,5+7,5+5,5) αυτό που καταστρέφει η θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα με την στηγνή αντιπολίτευση σε στυλάκι ΚΚΕ. Λέμε όχι, λέμε "αντί", λέμε "δεν", λέμε "έξω" και οτι άλλο αντίθετο προς το συμφέρον της χώρας, απλά για να το λέμε και για να μην συμφωνήσουμε σε τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα. Σε ΌΛΑ ΔΕΝ
Reply With Quote
Παλιό 26-11-2012, 20:55
gian75 Ο/Η gian75 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: argyroupoli

Γιατί αν αυτό το 52,5% ήταν συσπειρωμένο με τους υπόλοιπους Έλληνες, θα μπορούσε και η συνκυβέρνηση να μιλάει με άλλο αέρα στους εταίρους μας. Και όχι να έχει το 52,5% από πίσω να της πριονίζει την καρέκλα. Ομοψυχία μας λείπει και όχι επιχειρήματα.
Reply With Quote
Παλιό 26-11-2012, 21:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gian75 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί αν αυτό το 52,5% ήταν συσπειρωμένο με τους υπόλοιπους Έλληνες, θα μπορούσε και η συνκυβέρνηση να μιλάει με άλλο αέρα στους εταίρους μας. Και όχι να έχει το 52,5% από πίσω να της πριονίζει την καρέκλα. Ομοψυχία μας λείπει και όχι επιχειρήματα.
Δεν μπορει να υπάρξει ομοψυχία, ειναι περίπλοκο το θεμα.....
Δεν είσαι και τόσο καλός στα μαθηματικά......
Reply With Quote
Παλιό 26-11-2012, 22:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
αν και δινω πολυ σημασια στις δημοσκοπησεις...........που βλεπεις οτι ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος και ο Τσιπρας θα παει στο 3%??????

Νέο προβάδισμα 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα «6 Μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων.

Η ΝΔ εμφανίζεται δημοσκοπικά σε πτώση κατά δέκα μονάδες κάτω από το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές, ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 26%

ΝΔ 21,5%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%

ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5%

ΠΑΣΟΚ 6,5%

ΚΚΕ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 4%

σκαρτο 30%..........καταστρεφει την ελλαδα
κατ αρχην οι δημοσκοπησεις εχουν αξια οταν ειναι περιοδος εκλογων, τωρα ο καθεις δηλωνει οτι θελει.

Δευτερον, για να δεις αν καρπωθηκε ο ?ΣΥΡΙΖΑ κατι απο αλλα κομματα πρέπει να παρακολουθησεις τις δημοσκοπησεις της ιδιας εταιρειας στο παρελθον.Το 26% που δινει στον ΣΥΡΙΖΑ η pulse σημερα το ιδιο ποσοστο του εδινε σε αναλογη δημοσκοπηση τον Μαιο και μαλιστα αναμεσα στις δυο εκλογικες αναμετρησεις.

αν καρπωνοταν κατι σημερα θα επρεπε να παιζει στο 35% στην προθεση ψηφου και με αναγωγη.

Αν ελπιζεις για μονοκομματικη κυβερνηση οποιουδηποτε κομματος επαιξες κι εχασες για τα επομενα 20 χρονια.
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 00:49
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Το αγγούρι έρχεται! Αν θα είναι αύριο ή μεθαύριο δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Εδώ μας έχουν γ..ήσει για 31 δις, φανταστείτε τι θα γίνει αν κάνουν κούρεμα σε δάνεια δημοσίου τομέα.... από τα ρουθούνια θα μας το βγάλουν! Η "όμορφη" δεκαετία 2000-2009 τελείωσε! Εχουμε αρχίσει κι επιταχύνουμε για το άλμα στο παρελθόν! Μας βλέπω να βάζουμε τα varadero και τα gs στα πωπουδάκια μας μαζί με τα αγγούρια....

Αντε καληνύχτα τώρα!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 01:17
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αγγούρι έρχεται! Αν θα είναι αύριο ή μεθαύριο δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Εδώ μας έχουν γ..ήσει για 31 δις, φανταστείτε τι θα γίνει αν κάνουν κούρεμα σε δάνεια δημοσίου τομέα.... από τα ρουθούνια θα μας το βγάλουν! Η "όμορφη" δεκαετία 2000-2009 τελείωσε! Εχουμε αρχίσει κι επιταχύνουμε για το άλμα στο παρελθόν! Μας βλέπω να βάζουμε τα varadero και τα gs στα πωπουδάκια μας μαζί με τα αγγούρια....

Αντε καληνύχτα τώρα!
Αισιόδοξο σε βρίσκω Γιάννη...
Μην αναγκάστουμε και βάλουμε στα πώπουδακια μας και ήδη πρώτης ανάγκης...
Το 1/3 θά ναι άνεργοι,το 1/3 υπάλληλοι με μισθούς πείνας και αντίξοες συνθήκες εργασίας και το αλλο 1/3 πεινασμένοι συνταξιούχοι και παιδάκια...
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 09:01
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Είμαι καθημερινά έξω στην αγορά και έχω δει πράγματα απίστευτα.Μετά και απο την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας όσο το δυνατόν με πιο ανώδυνο τρόπο , αφου δεν θα υπάρχουν καταναλωτές για να καταναλώσουν τίποτα άλλο εκτός των βασικών για την διατροφή.

Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το pc και διαβάζω στο φόρουμ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι .Δεν είναι όπως τα έχω δει όπως τα έχω βιώσει με συναδέλφους κλπ

Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζω...
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 10:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι καθημερινά έξω στην αγορά και έχω δει πράγματα απίστευτα.Μετά και απο την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας όσο το δυνατόν με πιο ανώδυνο τρόπο , αφου δεν θα υπάρχουν καταναλωτές για να καταναλώσουν τίποτα άλλο εκτός των βασικών για την διατροφή.

Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το pc και διαβάζω στο φόρουμ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι .Δεν είναι όπως τα έχω δει όπως τα έχω βιώσει με συναδέλφους κλπ

Ουτε τα βασικά σε λίγο...
Μάλλον άλλος ζει σε αλλο πλανήτη!
Δε γίνεται να ζούμε όλοι σε αλλο πλανήτη εκτός απ ΑΥΤΟΝ!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 13:02
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων

παντα θα υπαρχει η απεναντι αποψη και ιδιως με πολιτικα πορωμενους φιλους

εγω δεν εχω ακουσει ανθρωπο, να πηγαινει καλα επαγγελματικα, ψυχολογικα, κοινωνικα, σεξουαλικα.....
μας εχουν ισοπεδωσει........και ερχονται τα χειροτερα
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2012, 13:06
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
παντα θα υπαρχει η απεναντι αποψη και ιδιως με πολιτικα πορωμενους φιλους

εγω δεν εχω ακουσει ανθρωπο, να πηγαινει καλα επαγγελματικα, ψυχολογικα, κοινωνικα, σεξουαλικα.....
μας εχουν ισοπεδωσει........και ερχονται τα χειροτερα
με προλαβες φιλε.συμφωνω απολυτα!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης