![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ειλικρινά χαίρομαι που συμφωνείται και συμφωνώ που συμφωνείται. Θα επιθυμούσα όμως να μου δώσετε μια εξήγηση σε ένα περιστατικό. Γερόντισσα στο χωριό μου έχει έρπει ζωστήρ. Εγώ την πήγα στο Νοσοκομείο. Το αρχικό φάρμακο (εάν τα γράφω σωστά) είναι το vosiflex με τιμή 80€. Το ταμείο δεν το χορηγεί αλλά το γενόσημο που είναι το vosiflon με τιμή 49,01€. Κανένα φαρμακείο δεν το έχει και στην Αθήνα που ψάξαμε ούτε ο Μπακάκος που θεωρείται το μεγαλύτερο της χώρας. Το βρήκαμε τελικά στο Αγρίνιο μέσω φαρμακοποιού που μας παρακάλεσε να μην το διαδώσουμε. Σε αναλογία είναι αυτό που λέμε στους επαγγελματίες το 5% Άνθρωποι!!!! Η εξήγηση είναι πως στο αρχικό ο φαρμακοποιός έχει 40% κέρδος ενώ στα γενόσημα κάτω από 20%. Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είπαμε. Τα Λαμόγια δεν έχουν χρώμα και τιμή. Μην μας γράφετε εδώ μέσα για επαγγελματίες και τιμιότητα. Καταντήσαμε περίγελος διεθνώς με όλα τα λαμόγια που έχουμε μπλέξει. Για πια υγεία και παιδεία έχουμε το θράσος να γράφουμε. Είμαστε στην τελευταία θέση διεθνώς στο φακελάκι. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Σε αυτή τη χώρα δεν μπορείς να έχεις σε κανέναν εμπιστοσύνη. Μακάρι να είμαι εγώ το λάθος στην όλη ιστορία και ας οδηγώ αξιόπιστο……………..
|
|
|