GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Υγεία

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 30-01-2013, 14:02
left76 Ο/Η left76 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: athina
Μoto: bmw 1200 gs
Προεπιλογή Απάντηση: 12 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα άρνησης δωρητού οργάνων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά το ποστ σου φίλε και την επιχειρηματολογία σου, φοβάμαι ότι αύριο όλα τα "Αγοράζω Χρυσό" που υπάρχουν στην Αθήνα θα μετανομαστούν σε "Αγοράζω Όργανα" για μεταμόσχευση...

Μάλιστα θα φύγουν από το κέντρο της Αθήνας και θα ανοίξουν δίπλα στα νοσοκομεία, όποιος το σκεφτεί πρώτος θα κονομήσει, αυτοί που θα έχουν τα γραφεία θα έχουν και τις άκρες τους με τους γιατρούς.

Θα θες ένα νεφρό, ή ένα κερατοειδή θα πηγαίνεις στον "τύπο" και σε 2-3 μέρες θα σε έχουν βολέψει, σιγά μην ψάχνεις να βρεις την άκρη με τους γιατρούς, είναι και λίγο σνομπ αυτοί..

Εδώ μιλάμε για "όργανα χρυσάφι" με ένα συκώτι θα παίρνεις Cayenne και ένα υδρόψυκτο GS δώρο και αυτοί μας μιλούν για αλληλεγγύη και βοήθεια στον συνάνθρωπο, για χαζούς μας περνάνε....

Ο τζάμπας πέθανε....
Έβαλες από πάνω ένα θέμα και έκατσα και σου απάντησα σε κάθε μια παράγραφο ξεχωριστά, θέλοντας να σου πω τον αντίλογο στις δηλώσεις του ΕΟΜ (όχι στις δικές σκέψεις) και να σου πω πως πιστεύω πως ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και σε απάντηση όλων των παραγράφων μου, εσύ μου απαντάς προσωπικά με ένα κείμενο γεμάτο απαξίωση και ειρωνία στις απόψεις μου(που ίσως δεν είμαι και ο μόνος με αυτές τις απόψεις)
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης